Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu a revenit pe teren pentru Inter în victoria cu Livorno, 3-0 (VIDEO)

Chivu a revenit pe teren pentru Inter în victoria cu Livorno, 3-0 (VIDEO)

Chivu a revenit pe teren pentru Inter în victoria cu Livorno, 3-0 (VIDEO)
Sursa foto: cristian chivu
25 Mar 2010   •   09:03

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a revenit miercuri pe teren pentru Inter Milano la 77 de zile de la accidentarea suferită la cap în ianuarie. Fundaşul a fost folosit de Jose Mourinho încă din primul minut al partidei cu Livorno, câştigată de milanezi pe Giuseppe Meazza cu scorul de 3-0.
Echipat cu o cască de protecţie special concepută pentru el, Chivu a trecut, în sfârşit, peste incidentul de pe 6 ianuarie, când s-a accidentat grav la cap în urma unui duel aerian cu Sergio Pellissier. Chivu a suferit atunci o fractură în zona parietală dreaptă şi un hematom, probleme pentru care a fost operat, imediat, la Verona. În urmă cu o lună, el a revenit la antrenamentele echipei şi, de curând, a trecut cu bine un control neurologic la o clinică din Milano, de care avea nevoie pentru a putea reveni pe teren.
Inter - Livorno 3-0
Interazionale a învins Livorno cu scorul de 3-0, într-o partidă contând pentru etapa a XXX-a a Serie A. Golurile "nerazzurilor" au fost marcate de Samuel Eto'o, în minutele 36 şi 41, şi de Maicon, în minutul 61. Cele trei puncte o duc pe Inter la 4 puncte de AS Roma şi de AC Milan, ultima împiedicându-se tot miercuri de Parma.

Alte rezultate de miercuri:
Atalanta - Cagliari 3-1
Udinese - Chievo 0-0
Catania - Fiorentina 1-0
Parma - AC Milan 1-0
Genoa - Palermo 2-2
Bologna - AS Roma 0-2
Bari - Sampdoria 2-1
Lazio - Siena 2-0
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close