Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu a spart gheaţa la Inter cu un gol de generic. "Nerazzuri" înving Atalanta cu 3-1 (VIDEO)

Chivu a spart gheaţa la Inter cu un gol de generic. "Nerazzuri" înving Atalanta cu 3-1 (VIDEO)

Chivu a spart gheaţa la Inter cu un gol de generic. "Nerazzuri" înving Atalanta cu 3-1 (VIDEO)
Sursa foto: cristian chivu
24 Apr 2010   •   22:11

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristi Chivu, a marcat sâmbătă primul lui gol la Inter Milano, în partida de campionat cu Atalanta. Reuşita a venit în minutul 77 al întâlnirii, la scorul de 2-1, în urma unui şut puternic de la aproximativ 25 de metri. Fanii de pe stadionul "Giuseppe Meazza" i-au scandat numele fundaşului român, ca simpatie pentru jucătorul care, în urmă cu câteva luni a fost la un pas de tragedie după un duel aerian cu Pelissier, de la Chievo.
Inter a învins-o cu 3-1 pe Atalanta şi pune presiune pe AS Roma, care este obligată să învingă duminică Sampdoria în deplasare pentru a-şi păstra primul loc în Serie A. Atalanta a fost cea care a deschis scorul la Milano, prin Tiribocchi, în minutul 5. Cu toate acestea, Inter a avut reacţia perfectă iar Diego Milito a egalat în minutul 24 cu un lob de efect peste Coppola. Mariga a adus-o pe Inter în avantaj în minutul 35, iar Chivu a stabilit scorul final în minutul 77. Românul a şutat puternic de la 25 de metri, Coppola a atins mingea, dar nu a putut decât să o devieze. Balonul a lovit bara şi a intrat în poartă, iar Chivu a fost luat în braţe de colegii bucuroşi pentru primul gol la Milano al colegului lor.
Cristian Chivu s-a transferat la Inter în vara anului 2007 şi a fost unul dintre jucătorii folosiţi în mod constant de antrenorul Jose Mourinho.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristian Chivu Inter Milano Serie A
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close