Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu, desemnat de italieni cel mai slab de pe teren în Barcelona - Inter 2-0

Chivu, desemnat de italieni cel mai slab de pe teren în Barcelona - Inter 2-0

Chivu, desemnat de italieni cel mai slab de pe teren în Barcelona - Inter 2-0
Sursa foto: cristian chivu
25 Noi 2009   •   13:57

Internaţionalul român al lui Inter Milano, Cristian Chivu, a fost declarat de presa din Italia drept unul dintre cei mai slabi jucători ai lui Mourinho în partida pierdută fără drept de apel, marţi, pe Camp Nou. Jurnalişii italieni l-au acuzat pe căpitanul echipei naţionale că a fost depăşit pe toate părţile, în special de fundaşul de pe partea sa, Daniel Alves.
"Chivu a fost în afara meciului, l-au depăşit adversarii prin toate părţile, mai ales Dani Alves", a transmis cotidianul Il Sussidiario, care l-a considerat cel mai slab jucător de pe teren.
Site-ul tuttomercatoweb.com notează că fundaşul român, care a fost, ca de obicei, utilizat pe partea stângă de Mourinho, nu şi-a găsit luciditatea în nici un moment şi a fost depăşit de aproape fiecare dată de adversarii direcţi, sfârştind prin a lua un cartonaş galben care-i aduce suspendarea cu Rubin Kazan.
"Seară de uitat cât mai rapid pentru Chivu. Nu s-a aflat niciodată în poziţia ideală, a fost de fiecare dată depăşit de Dani Alves care a făcut ce a vrut pe partea lui", transmite şi eurosport.it, care l-a desemnat, de asemenea, cel mai slab jucător dintre cei care au jucat în ambele echipe.
Internazionale a pierdut, marţi, partida din runda a V-a a grupelor Ligii Campionilor cu FC Barcelona, şi a coborât pe locul al doilea în Grupa F, cu o etapă înainte de final. Scorul partidei a fost 2-0, stabilit prin golurile reuşite de Pique în minutul 10 şi Pedro în minutul 26.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close