Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu, fericit la revenire: "N-am mai avut aşa emoţii de la debutul la naţională"

Chivu, fericit la revenire: "N-am mai avut aşa emoţii de la debutul la naţională"

Chivu, fericit la revenire: "N-am mai avut aşa emoţii de la debutul la naţională"
Sursa foto: cristian chivu
25 Mar 2010   •   14:38

Cristian Chivu trăieşte la 29 de ani emoţii pe care nu le-a mai simţit din zilele în care era un tânăr dornic de afirmare. Accidentat grav la cap pe 6 ianuarie, Chivu a revenit miercuri pe teren după 77 de zile de convalescenţă. Fundaşul lui Inter spune că emoţiile pe care le-a avut la meciul cu Livorno, încheiat cu victoria milanezilor, sunt comparabile cu cele pe care le-a avut la primele meciuri de la echipa naţională, la Campionatul European din 2000.
"Nu mi-a fost teamă, dar am fost emoţionat. Ultima dată când am simţit aceste emoţii a fost la Euro 2000, atunci când am debutat la naţionala României. Totul a decurs bine, colegii mi-au fost alături, m-au ajutat şi în teren, şi în afara lui. Vreau să le mulţumesc tuturor, deoarece sunt primele mele declaraţii după accidentare. Nu vreau să dau nume ca să nu uit pe cineva, dar vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături", a declarat Cristian Chivu, transmite Mediafax.
Schimbat de Jose Mourinho în minutul 77, Chivu este mulţumit de revenirea la echipa de club, care a câştigat partida cu Livorno cu 3-0.
"Sunt fericit că am revenit şi am reuşit să câştigăm. Era important să învingem, deoarece am avut o serie de rezultate negative în ultimele meciuri. Trebuia să luăm trei puncte în acest meci şi să ne menţinem în fruntea clasamentului. În ziua meciului, antrenorul Jose Mourinho m-a anunţat cã voi fi titular", a declarat jucătorul lui Inter.
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close