Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu, în pericol de suspendare în Serie A, după gesturile obscene din finala Cupei

Chivu, în pericol de suspendare în Serie A, după gesturile obscene din finala Cupei

Chivu, în pericol de suspendare în Serie A, după gesturile obscene din finala Cupei
05 Oct 2010   •   18:12

Fundaşul lui Inter Milano, Cristi Chivu, a primit o veste nefericită în cantonamentul echipei naţionale, chiar înainte de meciul cu Franţa. Conform Corriere dello Sport, Chivu va fi adus înaintea COmisiei de Disciplină din Serie A, după ce la finalul sezonului trecut, în finala Cupei Italiei cu AS Roma, a avut o reacţie nepotrivită la adresa fanilor adverşi.

Procurorul federal a luat decizia "pentru repetatele şi evidentele gesturi vulgare şi ofensive făcute la adresa tifosilor echipei adverse", scrie sursa citată. Chivu va fi judecat în această săptămână şi în acest caz e implicat şi clubul Inter. Cristi riscă să fie suspendat şi amendat, la fel ca şi gruparea "nerazzurra".

În urmă cu 5 luni, reacţia lui Chivu a fost provocată de fluierăturile şi scandările suporterilor fostei sale formaţii, chiar cu aluzii macabre. Acum 10 zile, Chivu a avut un nou conflict cu fanii "giallorossi", dar nu a reacţionat deloc după ce aceştia l-au huiduit copios aproape la fiecare atingere de balon şi l-au făcut ţigan in timpul meciului de campionat Roma - Inter 1-0.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Chivu Serie A
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close