Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu, operat de urgenţă pentru un hematom la cap cu care s-a ales în meciul Chievo - Inter (VIDEO)

Chivu, operat de urgenţă pentru un hematom la cap cu care s-a ales în meciul Chievo - Inter (VIDEO)

Chivu, operat de urgenţă pentru un hematom la cap cu care s-a ales în meciul Chievo - Inter (VIDEO)
Sursa foto: cristian chivu
06 Ian 2010   •   17:05

Căpitanul echipei naţionale, Cristian Chivu, a fost operat, miercuri, la cap după ce a suferit o accidentare ce a părut iniţial gravă, în minutul 48 al partidei Chievo Verona - Inter Milano din Serie A. Fundaşul român s-a lovit cap în cap cu Sergio Pellissier şi s-a prăbuşit la pământ, fiind transportat de urgenţă la spital. Oficialii lui Inter şi doctorii au crezutla început că a fost vorba de o fractură craniană, dar testele au arătat că românul avea, de fapt, un hematom.
"Suntem neliniştiţi în ceea ce-l priveşte pe Chivu, este în spital şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale. Sperăm să revină cât mai repede, dar cred că va fi indisponibil o lungă perioadã de timp", declara, la finalul meciului, antrenorul Jose Mourinho.
Inter Milano a învins, joi, Chievo cu scorul de 1-0. Cele trei puncte câştigate de echipa lui Jose Mourinho au venit însă cu preţul accidentării internaţionalului român Cristi Chivu, care a fost scos pe targă în repriza a doua după un duel la cap cu Sergio Pellissier. Chivu a fost urcat direct în ambulanţă şi dus la spital, locul său pe teren fiind luat de Marco Materazzi.
Chivu a primit un cartonaş galben în debutul meciului şi pe finalul primei reprize a reuşit cea mai spectaculoasă fază a meciului, când a driblat cinci jucători ai formaţiei din Verona şi a tras la colţul scurt, portarul gazdelor reuşind în ultimul moment să respingă în corner.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristian Chivu Inter Milano
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close