Chivu va fi nevoit să renunţe la fotbal. Fostul căpitan al naţionalei a stabilit cu oficialii lui Inter să-şi rezilieze contractul

de S.T.    |    14 Mar 2014   •   10:48
Chivu va fi nevoit să renunţe la fotbal. Fostul căpitan al naţionalei a stabilit cu oficialii lui Inter să-şi rezilieze contractul Foto: Agerpres

Cristi Chivu va fi nevoit să renunţe la fotbal. Fostul căpitan al naţionalei a stabilit cu oficialii lui Inter să-şi rezilieze contractul. Fundaşul tocmai s-a întors de la Miami, acolo unde a suferit o operaţie la un deget de la piciorul drept.

Chivu s-a accidentat la degetul respectiv în august 2012 şi a fost operat de atunci de patru ori. Ultima intervenţie chirurgicală a fost în luna februarie a acestui an.

Fostul căpitan al naţionalei mai are contract cu Inter până la finalul acestui sezon. În această perioadă, italienii ar urma să-l plătească, deşi clubul nu mai are cum să se folosească de serviciile sale.

În vârstă de 33 de ani, fundaşul român îşi va încheia, cel mai probabil, cariera de jucător, mai ales că nu a mai prins niciun meci oficial din luna mai a anului trecut.

Parteneri
x close