Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cigrinski, vedeta Şahtiorului, poate rata transferul la Barcelona din cauza Timişoarei!

Cigrinski, vedeta Şahtiorului, poate rata transferul la Barcelona din cauza Timişoarei!

Cigrinski, vedeta Şahtiorului, poate rata transferul la Barcelona din cauza Timişoarei!
Sursa foto: dmitro cigrinski
30 Iul 2009   •   10:08

Şahtior Doneţk dispune de mulţi jucători de valoare incontestabilă, dintre care sar imediat în ochi brazilienii Jadson, Ilsinho şi Fernandinho. Cigrinski, fundaşul crescut la Doneţk, este însă cel care poate pleca la Barcelona pentru 20-30 de milioane de euro. Totul ar putea pica, însă, deoarece fundaşul a intrat la pauză cu Timişoara, pentru a "repara" apărarea lui Şahtior, şi nu ar mai avea drept de joc în Liga Campionilor cu Barcelona, potrivit publicaţiei spanioleMarca.
Transferul fundaşului de fier de doar 22 de ani este una dintre priorităţile Barcelonei, care a avut probleme în apărare sezonul trecut din cauza absenţelor lui Gabriel Milito şi Rafa Marquez. Jocul echipei şi al fotbalistului în campania de anul trecut a Şahtiorului, care a culminat cu câştigarea Cupei UEFA, l-a făcut pe Joan Laporta să vină chiar la Doneţk pentru a negocia, loc în care se afla chiar atunci când Mircea Lucescu a suferit recentul infarct.
Una dintre condiţiile pe care campioana Europei le punea, însă, pentru a-l lua pe jucător, era aceea ca Cigrinski să nu fie folosit cu FC Timişoara pentru a avea drept de joc la Barcelona în cupele europene. Şi, aşa cum era de aşteptat, fundaşul a început meciul pe bancă. Golul lui Gigel Bucur din minutul 20, însă, a dat planurile lui Mircea Lucescu peste cap şi Cigrinski a fost trimis în teren împreună cu atacantul Gladkiy pentru a înclina terenul spre poarta lui Pantilimon. Şi a funcţionat, deoarece Şahtiorul s-a instalat în ofensivă. Dar Cigrinski are, în acest moment, şanse incerte de a mai merge la Barcelona. Şi, cu siguranţă, suma de transfer ar fi mai mică.
Cigrinski a părut puţin afectat atunci când a ieşit de la vestiare, după meci.
"Nu vreau să vorbesc acum despre un transfer. Nu ştiu nimic de viitorul meu la club. Mă antrenez. Dacă se schimbă ceva, voi fi anunţat. Atunci când apar schimbări fotbaliştii sunt anunţaţi de conducere şi se vorbeşte şi cu antrenorul principal. Nu m-am supărat deloc că am intrat în teren, când echipa pierde toată lumea vrea să dea o mână de ajutor", a declarat "Dima" pentru site-ul oficial al grupării din Doneţk.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close