Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cinci suporteri stelişti, reţinuţi de poliţia bulgară la meciul TSKA Sofia - Steaua Bucureşti

Cinci suporteri stelişti, reţinuţi de poliţia bulgară la meciul TSKA Sofia - Steaua Bucureşti

Cinci suporteri stelişti, reţinuţi de poliţia bulgară la meciul TSKA Sofia - Steaua Bucureşti
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
26 Aug 2011   •   12:15

Poliţia bulgară a reţinut cinci suporteri români înaintea şi în timpul meciului dintre TSKA Sofia şi Steaua Bucureşti, din cadrul manşei secunde a play-off-ului competiţiei Europa League la fotbal, potrivit Agerpres.

Doi dintre suporteri au fost reţinuţi înainte de startul meciului, după ce poliţiştii au găsit o petardă asupra unuia dintre ei.Cel de-al doilea a aruncat cu o sticlă spre o maşină a poliţiei. Alţi şase suporteri români au fost împiedicaţi să intre la stadion pentru că se aflau în stare de ebrietate.

De asemenea, trei stelişti au fost reţinut de poliţişti pentru incidentul din minutul 57 al partidei, când jocul a fost oprit din cauza unor petarde aruncate de fanii echipei româneşti spre jucătorii lui ŢSKA.

Suporteri bulgari au avut reacţii pe măsură. Aceştia au aruncat, de asemenea, cu petarde, au încercat să-i orbească pe jucătorii Stelei cu lasere şi au strigat scandări rasiste la adresa steliştilor.

Poliţia informează că după meci suporterii români au urcat în autocare ce vor fi escortate de forţele de ordine cel puţin până la ieşirea din capitala bulgară.

 
Get Adobe Flash player

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close