Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ciro Ferrara este noul antrenor al lui Juventus, după ce Claudio Ranieri a fost demis

Ciro Ferrara este noul antrenor al lui Juventus, după ce Claudio Ranieri a fost demis

Ciro Ferrara este noul antrenor al lui Juventus, după ce Claudio Ranieri a fost demis
18 Mai 2009   •   19:01

Cu două etape înainte de finalul anului competiţional şi după egalul cu Atalanta, scor 2-2, de pe teren propriu, Juventus a anunţat că antrenorul Claudio Ranieri a fost demis şi că locul lui va fi luat de Ciro Ferrara.

"Într-un comunicat de presă remis pe 18 mai 2009, Juventus a anunţat că l-a demis pe antrenorul Claudio Ranieri. Începând de astăzi, destinul primei echipe va fi în mâinile lui Cirro Ferrara. Juventus îi mulţumeşte lui Claudio Ranieri pentru munca depusă în ultimii doi ani şi în prezice succes imediat noului tehnician", se arată pe site-ul oficial al grupării torineze.

În Serie A, Juventus se află pe locul 3 cu 68 de puncte, la doar unul în faţa echipei AC Fiorentina, iar ultima victorie a obţinut-o în urmă cu două luni. În acest timp, Juventus a pierdut o partidă şi a înregistrat şase egaluri, iar preşedintele clubului, Giovanni Cobolli Gigli, şi-a exprimat dezamăgirea faţă de rezultate.

"Am avut şansa să ne batem pentru locul doi, dar acum trebuie să ne apărăm şi locul trei. Mai avem două meciuri, iar băieţii trebuie să fie concentraţi şi să îşi atingă obiectivul, calificarea directă în grupele Ligii Campionilor", a spus Gigli.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Claudio Ranieri
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close