Antena 3 CNN Sport Fotbal extern City învinge Chelsea îşi ajută rivala din Manchester în cursa pentru titlu. Vezi rezultatele

City învinge Chelsea îşi ajută rivala din Manchester în cursa pentru titlu. Vezi rezultatele

City învinge Chelsea îşi ajută rivala din Manchester în cursa pentru titlu. Vezi rezultatele
06 Dec 2009   •   02:16


Manchester United era determinată să pună presiune pe Chelsea, care juca împotriva lui City sâmbătă seara, şi a călcat în picioare formaţia West Ham United, pe care a învins-o cu 4-0 pe Upton Park.

Veteranul Paul Scholes a deschis scorul înainte de pauză, când a preluat mingea pe piept şi a şutat pe lângă Robert Green de la 18 metri. Campioana en-titre a lui Sir Alex Ferguson şi-a dublat apoi avantajul în minutul 61, când Darron Gibson, titularizat după impresionanta evoluţie din Cupa Ligii, a înscris un alt gol de la distanţă.

Defensiva lui West Ham a cedat complet şi Antonio Valencia a adăugat al treilea gol cu 60 de secunde înainte ca Wayne Rooney să stabilească scorul final.

În urma acestui rezultat, Manchester United s-a apropiat la două puncte de Chelsea Londra, care a fost învinsă de Manchester City cu 2-1. Elevii lui Carlo Ancelotti au deschis scorul prin autogolul lui Adebayor, din minutul opt, însă internaţionalul din Togo şi-a reparat greşeala înainte de pauză. City a pus apoi capăt seriei de şapte partide fără victorie, când Carlos Tevez a înscris golul decisiv, ajutat şi de Frank Lampard, care a ratat un penalty pe finalul partidei.

Alte rezultate:
Portsmouth 2 - 0 Burnley
Arsenal 2 - 0 Stoke C.
Aston Villa 3 - 0 Hull C.
Blackburn R. 0 - 0 Liverpool
Wigan Athletic 2 - 3 Birmingham C.
Wolverhampton W. 2 - 1 Bolton W.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close