Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Codrea şi Moţi lăudaţi în presa italiană, Radu Ştefan ?neatent şi distrat?

Codrea şi Moţi lăudaţi în presa italiană, Radu Ştefan ?neatent şi distrat?

Codrea şi Moţi lăudaţi în presa italiană, Radu Ştefan ?neatent şi distrat?
17 Noi 2008   •   13:10

Românii Paul Codrea şi Cosmin Moţi au fost integralişti la echipa Siena în partida de pe teren propriu cu Bologna (scor 1-1), în ultima etapă din Serie A şi au fost apreciaţi de presa din Italia pentru jocul lor.
?Codrea a creat dinamism la mijlocul terenului şi a avut câteva şuturi de la distanţă, dar care nu au pus în prea mare pericol poarta apărată de Atonioli?, a menţionat agenţia Datasport.it, care i-a acordat mijlocaşului român nota 6.5.
Prestaţia fostului fundaş dinamovist Cosmin Moţi, la partida Siena-Bologna, a fost una foarte sigură în compartimentul defensiv, fiind notat cu 6, de către sursa citată.
Radu Ştefan nu s-a bucurat de acelaşi tratament din partea presei peninsulare. Ex-dinamovistul a avut, în opinia ziariştilor italeni, o prestaţie modestă în meciul pe care formaţia sa l-a pierdut, duminicã, scor 0-1, în derbyul ?Cetăţii Eterne?, dintre Roma şi Lazio (1-0). ?Ştefan Radu a fost neatent şi aproape niciodată precis. În mai multe rânduri pe partea sa cei de la AS Roma au găsit spaţii să pătrundă. În plus, are şi partea sa de vină la eliminarea lui Ledesma", a scris Tuttomercatoweb.com, care l-a notat pe fundaşul român cu nota 5.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cosmin Moti AS Roma
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close