Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Colega de "suferinţă" a României, naţionala Insulelor Feroe, l-a numit pe Brian Kerr ca selecţioner

Colega de "suferinţă" a României, naţionala Insulelor Feroe, l-a numit pe Brian Kerr ca selecţioner

Colega de "suferinţă" a României, naţionala Insulelor Feroe, l-a numit pe Brian Kerr ca selecţioner
Sursa foto: Brian Kerr
06 Apr 2009   •   18:58

Reprezentativa Insulelor Feroe va aborda restul meciurilor din preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud cu o nouă conducere tehnică. Irlandezul Brian Kerr va conduce echipa naţională care ocupă ultimul loc, cu doar un punct, în clasamentul Grupei 7, în care România este cealaltă "codaşă", cu patru puncte şi doar o victorie.
Proiectul Federaţiei de Fotbal din Insulele Feroe este unul ambiţios, iar aceasta a fost "momeala" cu care insularii l-au atras pe tehnicianul de 56 de ani, care a mai antrenat echipa naţională a Irlandei, atât la seniori cât şi la tineret, dar şi echipa de club St. Patrick's Athletic. Impresionat de seriozitatea feroezilor, Kerr a declarat, potrivit Mediafax:
"După o discuţie recentă cu secretarul general al Federaţiei Insulelor Feroe, Isaac Mikladal, sunt încântat să accept postul în cadrul Federaţiei de Fotbal din Insulele Feroe unde voi lucra în toate zonele de dezvoltare a jocului în ţara lor, în paralel cu antrenarea echipei naţionale."
"Va fi o provocare interesantă şi dificilă, dar una pe care de-abia o aştept. Am fost foarte impresionat de ambiţiile şi entuziasmul arătat de toată lumea din cadrul federaţiei şi de alte persoane importante care sunt implicate în dezvoltarea fotbalului de aici. Am avut mereu în atenţie să mă întorc la antrenorat şi manageriat. Până acum, mi-am petrecut ultimul timp obţinând o licenţă Pro FIFA şi am continuat să studiez noi tehnici de dezvoltare şi tendinţe ale jocului, atât la nivel de club cât şi internaţional", a mai explicat Kerr.
Clasamentul grupei a 7-a de calificare la CM din 2010:
1. Serbia - 5 partide jucate - 12 puncte

2. Franţa - 5 - 10 pct

3. Lituania - 6 - 9 pct

4. Austria - 5 - 7 pct

5. România - 5 - 4 pct

6. Insulele Feroe - 4 - 1 pct
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: preliminarii CM 2010
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close