Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Colonizatori vs colonişti. Portugalia va întâlni Brazilia în finala CM Under-20

Colonizatori vs colonişti. Portugalia va întâlni Brazilia în finala CM Under-20

Colonizatori vs colonişti. Portugalia va întâlni Brazilia în finala CM Under-20
18 Aug 2011   •   16:15

Portugalia va întâlni Brazilia în finala Cupei Mondiale Under-20 care va pune faţă în faţă cea mai bună defensivă şi un atac letal.

Portugalia a învins Franţa cu 2-0 miercuri, când portarul Mika a înregistrat a şasea partidă la rând fără gol primit în acest turneu.

În cealaltă semifinală, Henrique a înscris de două ori în ultimele zece minute şi i-a oferit Braziliei victoria cu 2-0 în faţa Mexicului. Henrique are cinci goluri înscrise în acest turneu şi împarte poziţia de golgheter cu Alvaro Vazquez din Spania. Brazilia a înscris cele mai multe goluri în acest turneu, 15 la număr.

Brazilia va căuta să cucerească sâmbătă al cincelea trofeu mondial la Under-20 (Argentina are şase), iar Portugalia pe al treilea, la Bogota. Brazilia a pierdut în faţa Ghanei finala de acum doi ani, din Egipt.

Meciul de sâmbătă vine la 20 de ani după precedenta finală Under-20 dintre fosta colonie şi foştii colonizatori, pe care Portugalia a câştigat-o la penalty-uri cu o echipă din care făceau parte Luis Figo, Rui Costa şi Joao Pinto.

×
Subiecte în articol: Portugalia Brazilia finala
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close