Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Conceicao: Un joc foarte bun al CFR

Conceicao: Un joc foarte bun al CFR

Conceicao: Un joc foarte bun al CFR
Sursa foto: antonio conceicao
18 Sep 2009   •   10:31

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, după victoria din meciul cu FC Copenhaga, 2-0, că formaţia sa a avut o prestaţie foarte bună, deşi a întâlnit o grupare mai puţin valoroasă.

"Sunt mulţumit de prestaţia echipei, obiectivul nostru a fost să câştigăm. A fost un joc foarte bun din partea noastră, chiar dacă am întâlnit o echipă puţin mai valoroasă decât a noastră. Nu e corect să zici că am jucat mai slab primele 10-15 minute, o analiză trebuie făcută per ansamblu întregii partide. Noi trebuie să câştigăm jocurile de pe teren propriu şi să strângem cât mai multe puncte în deplasare. E o grupă echilibrată în care va conta experienţa celorlalte echipe", a spus Conceicao.

Antonio Conceicao consideră că favorita grupei K rămâne PSV Eindhoven, deşi a remizat, joi, cu Sparta Praga, scor 2-2 "PSV rămâne favorita grupei, în ciuda rezultatului".

"În România înfrângerile sunt întotdeauna mai greu de suportat, în Portugalia lumea îţi respectă mai mult munca. Aici presiunea devine mai mare după fiecare înfrângere. Mie nu mi-e frică de demitere, până acum toată lumea din cadrul clubului mi-a spus că e mulţumită de munca mera. Doar presa a scris că aş fi sub o mare presiune", a explicat Conceicao.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj FC Copenhaga europa league
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close