Consiliul de Administraţie al Bayern Munchen şi-a desemnat un nou preşedinte

de G.S.    |    15 Mar 2014   •   12:10
Consiliul de Administraţie al Bayern Munchen şi-a desemnat un nou preşedinte Foto: cyprus-mail.com
Consiliul de Administraţie al clubului Bayern Munchen l-a desemnat pe Karl Hopfner ca succesor al lui Uli Hoeness în funcţia de preşedinte al grupării bavareze, informează AFP, conform Mediafax.
Decizia, luată în unanimitate, va fi supusă votului în data de 2 mai, la Adunarea General extraordinară a clubului.
Consiliul a mai decis ca Rudolf Schels să fie numit vicepreşedinte şi ca Dieter Maier să fie al doilea vicepreşedinte.
Hopfner, în vârstă de 61 de ani, este în prezent vicepreşedintele grupării şi membru al Comitetului Executiv al Consiliului de Supraveghere.
Preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, care a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru fraudă fiscală, a anunţat vineri că a demisionat de la gruparea bavareză.
"Demisionez cu efect imediat din funcţiile mele de preşedinte al FC Bayern Munchen şi al Consiliului de Supraveghere. Vreau să îmi feresc clubul de orice prejudiciu. FC Bayern Munchen este opera vieţii mele şi va rămâne astfel. Voi rămâne legat de acest club fantastic şi de membrii săi într-un alt mod, atât timp cât sunt în viaţă", a precizat Hoeness într-un comunicat.
Uli Hoeness a fost condamnat, joi, la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru fraudă fiscală de peste 27 de milioane de euro.
 

x close