Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cosmin Contra, prima victorie ca antrenor al lui Getafe. Marica a marcat un gol

Cosmin Contra, prima victorie ca antrenor al lui Getafe. Marica a marcat un gol

Cosmin Contra, prima victorie ca antrenor al lui Getafe. Marica a marcat un gol
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    31 Mar 2014   •   09:44

Cosmin Contra a obţinut prima victorie ca antrenor al lui Getafe, care a câştigat cu 3-1 în deplasare cu Valencia, unul dintre goluri fiind marcat de Ciprian Marica.

Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, Getafe părea să se îndrepte spre un alt eşec, atunci când când Eduardo Vargas a deschis scorul pentru gazde în minutul 6.

Elevii fostului antrenor al Petrolului au reuşit însă să întoarcă rezultatul până la pauză, graţie golurilor marcate în doar trei minute de Angel Lafita (25) şi Ciprian Marica (27).

Victoria oaspeţilor a fost securizată cu două minute înainte de final, când Pedro Leon şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

Tehnicianul român a fost eiminat în minutul 89, pentru că a intrat în conflict cu un jucător al Valenciei care primise cartonaşul roşu după ce îl lovise pe autorul golului trei al vizitatorilor.

Getafe a pus astfel capăt unei serii de 15 meciuri fără victorie în campionat, ultimul succes fiind înregistrat în etapa a 15-a, 1-0 cu Levante.

În precedentele trei meciuri ca antrenor al lui Getafe, Contra obţinuse doar o remiză, 3-3 cu Granada, chiar la debut, pierzând însă celelalte două partide, cu Athletic Bilabo şi Villarreal, de fiecare dată cu 1-0.

În urma victoriei de la Valencia, Getafe a ieşit din zona retrogradării, ocupând locul 16, cu 31 de puncte.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close