Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristi Chivu ar putea reveni la Ajax. Frank De Boer: „Este obiectivul nostru principal”

Cristi Chivu ar putea reveni la Ajax. Frank De Boer: „Este obiectivul nostru principal”

Cristi Chivu ar putea reveni la Ajax. Frank De Boer: „Este obiectivul nostru principal”
de M.T.    |    11 Noi 2011   •   11:29

Aflat în ultimul an de contract cu Inter Milano şi cu mici şanse de a semna un nou acord cu gruparea patronată de Massimo Moratti, românul Cristi Chivu ar putea reveni în Olanda, la Ajax Amsterdam, formaţie la care a mai evoluat între 1999 şi 2003.

Antrenorul „lăncierilor”, fostul mare internaţional olandez Frank De Boer, a confirmat interesul echipei sale pentru fundaşul român.

La finalul actualului sezon probabil că Jan Vertonghen va pleca, pentru că este urmărit de multe cluburi importante din Europa. Principalul nostru obiectiv pentru a-l înlocui este Chivu”, a declarat De Boer pentru De Telegraaf.

Tehnicianul campioanei din Eredivisie exclude însă un transfer al lui Chivu în această iarnă: „Totul depinde de Vertonghen. Este greu să ţii un jucător precum Chivu pe bancă. Dacă Jan va rămâne până la finalul campionatului, nu-l vom aduce acum pe Chivu. Cristi este un jucător de mare experienţă şi un profesionist din toate punctele de vedere. A continuat să urmărească ce se întâmplă la Ajax şi după ce a plecat, iar noi nu uităm acest lucru”.

Cristi Chivu se află la al nouălea sezon în Serie A, patru la AS Roma şi cinci la Inter Milano, perioadă în care a cucerit 3 titluri de campion, 3 Cupe şi 2 Supercupe ale Italiei, Liga Campionilor şi Mondialul cluburilor.

La Ajax, unde a jucat timp de patru ani, a fost căpitan de echipă, postură din care a câştigat un titlu de campion, o Cupă şi o Supercupă a Olandei.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close