Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristi Săpunaru, pus pe făraş de FC Porto

Cristi Săpunaru, pus pe făraş de FC Porto

Cristi Săpunaru, pus pe făraş de FC Porto
Sursa foto: Cristian Sapunaru
06 Feb 2009   •   16:43

Fundaşul român Cristi Săpunaru nu este decât din vara lui 2008 la FC Porto dar a izbutit, deja, să îi convingă pe conducătorii clubului că aducerea sa a fost una păguboasă.
Fostul rapidist nu a reuşit să aibă evoluţii constante şi Porto a început, deja, să caute un înlocuitor pentru român. Acest lucru este cu atât mai dezamăgitor cu cât Săpunaru începuse sezonul ca titular şi a avut foarte multe oportunităţi pentru a confirma. Jucătorul ar putea chiar, în aceste circumstanţe, să se întoarcă în România.
Campioana Portugaliei în adusese pe Săpunaru pentru a umple golul lăsat în primul "unsprezece" de plecare lui Bosingwa la Chelsea Londra, plătind în schimbul românului o sumă record pentru Rapid, şase milioane de euro. Fundaşul dreapta a început sezonul ca titular şi părea să se fi integrat în echipa lusitană, jucând inclusiv în meciurile de Liga Campionilor pentru Porto. O accidentare suferită în decembrie l-a costat, însă, locul de titular.
?Săpunaru este într-o formă slabă. Ca urmare, Porto caută în acest moment alte soluţii pentru postul de fundaş dreapta. Şi-a pierdut locul de titular şi va fi greu să revină în prima echipă", a declarat pentru prosport.ro Antonio Bernardino, jurnalist portughez.
Evoluţiile din ultima perioadă ale lui Săpunaru au lăsat mult de dorit, el fiind criticat, mai ales, pentru jocul slab din meciul din semifinalele Cupei Ligii Portugaliei, cu Sporting, încheiat cu scorul de 4-1 pentru echipa din capitala lusitană. În acea partidă, Săpunaru a primit nota 3 de la presa din ţara de la Atlantic, clasându-l printre cei mai slabi jucători de pe teren. De altfel, de la accidentarea suferită în decembrie, fundaşul dreapta nu a mai evoluat decât în partide din cupă, fiind de aşteptat să nu fie folosit nici duminică, în derby-ul Porto - Benfica.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Porto FC Rapid
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close