Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo a acceptat oferta clubului Real Madrid şi va semna pe şase ani

Cristiano Ronaldo a acceptat oferta clubului Real Madrid şi va semna pe şase ani

Cristiano Ronaldo a acceptat oferta clubului Real Madrid şi va semna pe şase ani
27 Iun 2009   •   03:02


Transferul record al lui Cristiano Ronaldo, de la Manchester United la Real Madrid, pentru 80 de milioane de lire sterline, va intra în vigoare la 1 iulie, după ce jucătorul şi-a dat acordul pentru un contract pe şase ani.

United, care a acceptat oferta spaniolilor pentru mijlocaşul de 24 de ani pe 11 iunie, a confirmat pe site-ul oficial al clubului că transferul a fost finalizat. Real Madrid a anunţat de asemenea pe site-ul oficial că ?jucătorul va fi legat de Real Madrid pentru următoarele şase sezoane. Va fi prezentat oficial pe 6 iulie, pe stadionul Santiago Bernabeu?.

Ronaldo se afla în vacanţă în Statele Unite când Real a făcut oferta pentru el, pe 10 iunie. La vremea respectivă, United a anunţat că decizia de a accepta oferta vine după ce internaţionalul portughez şi-a exprimat ?încă o dată dorinţa de a pleca?.

Transferul lui Ronaldo face parte dintr-o serie de cheltuieli remarcabilă a celor de la Real Madrid, de la revenirea lui Florentino Perez în funcţia de preşedinte al clubului, la 1 iunie. Acesta l-a cumpărat pe brazilianul Kaka pentru un record, la vremea respectivă, de 56 de milioane de lire sterline, apoi pe Ronaldo pentru 80 de milioane de lire sterline, ca apoi să îl aducă pe fundaşul Raul Albiol de la Valencia, pentru 12 milioane de lire sterline, ajungând la un total de 148 milioane de lire sterline cheltuite în această vară.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Real Madrid
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close