Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo este acuzat că a plătit o minoră pentru a întreţine relaţii sexuale cu el

Cristiano Ronaldo este acuzat că a plătit o minoră pentru a întreţine relaţii sexuale cu el

Cristiano Ronaldo este acuzat că a plătit o minoră pentru a întreţine relaţii sexuale cu el
26 Feb 2011   •   13:25

Nicio clipă de linişte din partea presei de scandal pentru Cristiano Ronaldo. Cel mai recent scandal în care este implicat jucătorul portughez a fost declanşat de Karima El Mahroug, o marocancă de 18 ani, care îl acuză pe starul lui Real Madrid că a plătit-o pentru servicii sexuale când încă era minoră.

 
Tânăra, audiată de procurorii italieni în dosarul lui Silvio Berlusconi, a povestit că l-a cunoscut pe Ronaldo într-un club din Milano la începutul anului 2010, apoi au mers la un hotel, iar dimineaţa fotbalistul a plecat, nu înainte de a-i lăsa 4.000 de euro. În Italia, de la 14 ani se poate face sex cu consimţământul partenerului, însă plata serviciilor sexuale este interzisă până la 18 ani.
 
Aşa cum era de aşteptat, lusitanul a negat întâmplarea: „Nu am întâlnit-o niciodată pe această femeie. În perioada respectivă, eu eram la Madrid. Încă o dată sunt victima minciunilor de presă”.
 
Amantino Mancini, acuzat de viol
 
Fostul coechipier al lui Chivu la Inter, brazilianul Amantino Mancini, are şi el probleme din cauza unei femei. Fotbalistul este acuzat că a violat o tânără la o petrecere organizată de Ronaldinho, în noaptea de 8 spre 9 decembrie 2010. Victima susţine că Mancini a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el, profitând de faptul că femeia consumase destul alcool. Jucătorul a negat acuzaţiile, spunând că tânăra a fost de acord cu tot ceea ce s-a întâmplat.

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo viol
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close