Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo înscrie pentru Real Madrid, dar ratează şi un penalty şi este eliminat: Sunt şi eu om -VIDEO

Cristiano Ronaldo înscrie pentru Real Madrid, dar ratează şi un penalty şi este eliminat: Sunt şi eu om -VIDEO

Cristiano Ronaldo înscrie pentru Real Madrid, dar ratează şi un penalty şi este eliminat: Sunt şi eu om -VIDEO
06 Dec 2009   •   14:51

Starul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, şi-a cerut scuze coechipierilor şi a declarat că speră să înveţe din greşelile făcute, după ce în meciul cu Almeria a fost eliminat din cauza a două cartonaşe galbene pe care le putea evita fără mari probleme.

Ronaldo, titular în primul meci pe teren propriu după o pauză de două luni, cauzată de o accidentare la gleznă, a fost în centrul atenţiei într-un meci plin de evenimente, pe care Madrid l-a câştigat eventual cu 4-2. Ronaldo nu doar a creat primul gol madrilen, dar l-a şi înscris pe ultimul, a câştigat şi ratat un penalty controversat, ca apoi să fie eliminat pentru două cartonaşe galbene primite în ultimele patru minute ale partidei.

Primul cartonaş galben a venit după ce jucătorul portughez şi-a scos tricoul şi a sărbătorit înscrierea golului său, iar al doilea i-a fost acordat pentru lovirea lui Juanma Ortiz la un duel în apropierea liniei de margine. Cartonaşul roşu atrage suspendarea internaţionalului portughez pentru deplasarea dificilă din etapa viitoare, la Valencia.

"Sunt şi eu om şi pot face greşeli. Scoaterea tricoului a fost o reacţie instinctivă. Ştiu că am greşit, dar nu am vrut să fac asta. Sunt lucruri care se întâmplă în fotbal şi sper să învăţ din aceste greşeli. Le-am cerut scuze colegilor. Sunt trist că nu pot să joc împotriva lui (fundaşului de la Valencia) Miguel, colegul meu de la naţională", a declarat Ronaldo.



Cu privire la incidentul în care a fost implicat şi Ortiz, Ronaldo a adăugat: "Nu o să mint, l-am lovit. I-am cerut şi scuze imediat".

Cel mai scump jucător din lume a vorbit şi despre faptul că nu s-a bucurat la golul lui Karim Benzema din minutul 83, care a pus Real Madrid în avantaj cu 3-2. Benzema a înscris după ce penalty-ul lui Ronaldo a fost parat de Diego Alves. "Eram nervos, ratasem penalty-ul. Nu îmi place să pierd şi nu îmi place să ratez. Reacţia mea va fi întotdeauna aşa. M-am bucurat însă pentru reuşita lui Karim", a mai declarat Cristiano Ronaldo.

Alte rezultate:
Sevilla 1 - 1 Valladolid
Xerez 0 - 2 Atletico Madrid
Deportivo La Coruna 1 - 3 Barcelona

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Real Madrid
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close