Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo menţine Real la şapte puncte de Barcelona

Cristiano Ronaldo menţine Real la şapte puncte de Barcelona

Cristiano Ronaldo menţine Real la şapte puncte de Barcelona
07 Feb 2011   •   15:04

Real Madrid ţine pasul cu liderul Barcelona, după runda a 22-a din La Liga. Galacticii au învins cu 4-1 pe Real Sociedad şi sunt la 7 puncte de primul loc.

Cristiano Ronaldo a reuşit dubla pentru madrileni şi a ajuns la 25 goluri în acest sezon. Nu a fost nevoie decat de 8 minute pentru ca madrilenii să deschidă scorul pe Bernabeu. Atacantul brazilian Kaka a profitat de o greşeală a mijlocaşului gazdelor Gorka Elustondo şi nu a ratat cadrul porţii. În minutul 21 a venit rândul lui Cristiano Ronaldo să marcheze pentru 2-0, după un şut din afara careului de 16 metri.

Real Madrid a tranşat meciul încă din prima repriză, când Ronaldo a reuşit dubla chiar înainte de pauză, după o lovitură de cap efectuată perfect. Real Sociedad s-a bucurat când Alvaro Arbeloa a marcat în proprie poartă în minutul 72 şi le-a mai dat o rază de speranţă gazdelor, dar Emmanuel Adebayor a completat tabela de scor în minutul 89, marcând primul său gol în campionat de când evoluează pentru echipa lui Mourinho.

Tot în aceasta etapă, FC Sevilla a făcut egal, pe teren propriu, cu Malaga şi este pe locul 7 în clasament cu 31 de puncte.

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Real Madrid La Liga
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close