Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo, nerefăcut pentru barajul Portugaliei cu Bosnia

Cristiano Ronaldo, nerefăcut pentru barajul Portugaliei cu Bosnia

Cristiano Ronaldo, nerefăcut pentru barajul Portugaliei cu Bosnia
Sursa foto: cristiano ronaldo
11 Noi 2009   •   14:13

Echipa naţională a Portugaliei va fi nevoită să atace calificarea la Cupa Mondială din 2010 fără superstarul Cristiano Ronaldo, accidentat chiar la ultimul meci al lusitanilor. Oficialii portughezi au sperat până în ultimul moment că Ronaldo va putea fi recuperat pentru măcar unul din meciurile cu reprezentativa Bosniei. CR9 nu a intrat deloc pe teren pentru echipa sa de club, Real Madrid, în ultimele meciuri.
Portugalia va întâlni sâmbătă selecţionata similară a Bosniei într-o partidă ce se va juca la Lisabona, dar selecţionerul Carlos Queiroz nu poate conta pe cel mai bun om al său. Medicii federaţiei de la Lisabona au stabilit că jucătorul nu poate fi recuperat nici pentru miercuri, când se joacă manşa retur, la Zenica, în Bosnia. Ronaldo este accidentat la glezna piciorului drept încă din septembrie, dar a putut să joace cu dureri câteva meciuri. În timpul partidei Portugalia - Ungaria 3-0, el a fost schimbat în prima repriză şi nu a mai putut juca din acel moment.
Oficialii lui Real Madrid au criticat în termeni duri faptul că Ronaldo a fost forţat, dar jucătorul a apărat Federaţia Portugheză de Fotbal. Acum, portughezii erau dispuşi să îl mai forţeze o dată pe jucător, dar accidentarea acestuia pare încă departe de a fi dispărut complet, iar Portugalia va trebui să obţină biletele pentru Africa de Sud fără el.
Meciurile de baraj pentru accesul la CM 2010 din zona europeană
Irlanda - Franţa
Portugalia - Bosnia
Grecia - Ucraina
Rusia - Slovenia
Echipele notate primele vor disputa meciul tur acasă, sâmbătă. Retururile sunt programate miercuri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Real Madrid CM2010
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close