Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo: Nu mă interesează ce se întâmplă la Real Madrid. Nu plec

Cristiano Ronaldo: Nu mă interesează ce se întâmplă la Real Madrid. Nu plec

Cristiano Ronaldo: Nu mă interesează ce se întâmplă la Real Madrid. Nu plec
21 Mai 2009   •   22:14

Portughezul Cristiano Ronaldo insistă că nu îi pasă ce se întâmplă la Real Madrid şi că el nu se gândeşte decât la Manchester United. Campioana Angliei spune şi ea că jucătorul nu este de vânzare, însă viitorul portughezului la Manchester a devenit din nou subiect de speculaţii, după ce Florentino Perez a lăsat de înţeles că îşi va face din transferul lui Ronaldo o prioritate în cazul în care este ales preşedinte la Madrid.

Totuşi, Ronaldo a respins chiar el zvonurile şi a spus că se concentrează asupra unui nou sezon la United. ?Acum nu mă gândesc decât la finala Ligii Campionilor, independet de ceea ce se va întâmpla cu mine sau cu colegii mei din sezonul viitor. Sunt sigur că Perez va face o echipă incredibilă la Madrid, dar acum sunt la Manchester şi nu îmi pasă deloc de ce se întâmplă la Real. Îmi pasă doar de ce se va întâmpla la United în sezonul viitor?, a declarat Ronaldo pentru Antena 3.

Referitor la meciul dificil pe care Manchester United îl va disputa miercuri cu Barcelona, Ronaldo a declarat că nu crede că duelul său personal cu Lionel Messi ar trebui prea mult mediatizat. ?Este o luptă între echipe. Fără echipa mea eu nu voi câştiga şi nici Messi fără colegii lui. Este clar că noi suntem cele mai bune două echipe din Europa, nu doar pentru că am ajuns în finală, ci şi pentru fotbalul pe care îl practicăm şi trofeele pe care le-am câştigat în acest sezon. Va fi meciul la care orice fan a visat?, a mai spus Ronaldo.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Manchester United
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close