Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Criza continuă la Inter: Echipa lui Ranieri a pierdut pentru a şaptea oară în ultimele opt meciuri

Criza continuă la Inter: Echipa lui Ranieri a pierdut pentru a şaptea oară în ultimele opt meciuri

Criza continuă la Inter: Echipa lui Ranieri a pierdut pentru a şaptea oară în ultimele opt meciuri
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    27 Feb 2012   •   11:55

Degringolada de la Inter continuă. Echipa antrenată de Claudio Ranieri a suferit al şaptelea eşec în ultimele opt meciuri, 0-1 la Napoli, iar tehnicianul nerazzurrilor este în pericol să fie dat afară de preşedintele Massimo Moratti.

Argentinianul Ezequiel Lavezzi a confirmat momentul excelent pe care îl traversează şi a marcat unicul gol al întâlnirii, cu un şut plasat de la marginea careului, în debutul părţii secunde, atacantul sud-american ajungând astfel la a patra reuşită în ultimele trei partide.

Inter, la care Cristi Chivu nu a evoluat din cauza unei infecţii la ureche, a bifat al patrulea meci consecutiv fără gol marcat în Serie A, ultima oară când formaţia milaneză a mai avut o astfel de serie negativă fiind în 1987. De asemenea, pentru prima oară din stagiunea 1967-1968, Napoli reuşeşte să-i învingă pe nerazzurri în ambele meciuri de campionat.

Este o perioadă cu adevărat neagră. Ce aş face dacă aş fi preşedintele clubului? Nu ştiu, întrebaţi-l pe el, nu pe mine. Eu l-aş confirma pe Ranieri 100%, pentru că Ranieri nu are nicio vină. Nu voi demisiona, pentru că eu cred în aceşti băieţi, în această echipă şi chiar şi în acest meci am luptat”, a declarat nervos Ranieri la finalul întâlnirii.

De cealaltă parte, Walter Mazzarri, antrenorul lui Napoli, nu şi-a ascuns satisfacţia pentru victorie şi pentru faptul că echipa sa a revenit în lupta pentru locul 3, ultimul care asigură participarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

A fost o săptămână excepţională, începută la Verona, cu Chievo, continuată cu Chelsea şi încheiată cu Inter. Aceşti băieţi au crescut de la meci la meci şi mi-au oferit multe satisfacţii. Lavezzi a arătat că s-a maturizat, este mult mai liniştit şi sper că va continua să înscrie în acest ritm”, a spus tehnicianul napoletanilor.

În ciuda victoriei cu Inter, Napoli se află în continuare la cinci puncte în spatele lui Udinese, ocupanta poziţiei a treia, friulanii, la care Torje nu a fost folosit, impunându-se cu 3-1 la Bologna. De asemenea, Lazio, fără Ştefan Radu, accidentat, rămâne printre protagonistele luptei pentru Liga Campionilor, graţie victoriei cu 1-0 de pe teren propriu în meciul cu Fiorentina.

Etapa a 25-a din Serie A a programat sâmbătă derbyul pentru Scudetto între AC Milan şi Juventus, pe San Siro. Cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, la capătul unui meci influenţat de mari greşeli de arbitraj.

Gazdele au deschis scorul prin Nocerino, şutul mijlocaşului rossonero fiind deviat de Bonucci, şi ar fi trebuit să conducă cu 2-0, dar arbitrul asistent nu a observat că mingea trimisă cu capul de Muntari a depăşit clar linia porţii. În repriza a doua, nou intratul Matri a înscris un gol valabil, dar acelaşi tuşier a ridicat eronat fanionul, semnalizând un offside.

În cele din urmă, tot Matri a marcat golul prin care Juventus a egalat şi continuă să rămână neînvinsă în actualul sezon. Echipa lui Conte se află pe locul 2, la un punct în spatele celor de a Milan, dar şi un joc mai puţin.

Nici surprizele nu au lipsit din Italia în acest weekend, Lecce câştigând cu 2-1 pe terenul lui Cagliari, în timp ce Atalanta a obţinut o victorie la scor, 4-1, în faţa Romei.

Adrian Mutu a evoluat 60 de minute pentru Cesena, în meciul pe care echipa sa l-a pierdut la Verona, împotriva lui Chievo, scor 0-1.

Rezultate Serie A, etapa a 25-a: Genoa - Parma 2-2, AC Milan - Juventus 1-1, Atalanta - Roma 4-1, Cagliari - Lecce 1-2, Catania - Novara 3-1, Chievo - Cesena 1-0, Siena - Palermo 4-1, Bologna - Udinese 1-3, Lazio - Fiorentina 1-0, Napoli - Inter 1-0

Clasament: 1.AC Milan 51p, 2.Juventus 50p (24j), 3.Udinese 45p... 18.Lecce 24p, 19.Novara 17p, 20.Cesena 16p.


×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close