Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Croaţii jubilează după Timişoara - Dinamo Zagreb 0-3: "Nu vă supăraţi, suntem mai buni"

Croaţii jubilează după Timişoara - Dinamo Zagreb 0-3: "Nu vă supăraţi, suntem mai buni"

Croaţii jubilează după Timişoara - Dinamo Zagreb 0-3: "Nu vă supăraţi, suntem mai buni"
Sursa foto: dinamo zagreb
02 Oct 2009   •   14:19

Seară perfectă pentru croaţi după victoria de răsunet de la Timişoara a lui Dinamo Zagreb, 3-0. Presa de la Zagreb a declarat seara de joi drept cea mai frumoasă de la venirea antrenorului Krunoslav Jurici, în timp ce tehnicianul şi jucătorii croaţi au declarat la unison că Timişoara nu se putea opune. Pur şi simplu Dinamo a fost prea bună. Echipa croată s-a impus prin golurile lui Badelj, Sammir şi Morales.
"Sunt foarte mulţumit de rezultat. Timişoara venea din poziţia unui egal cu Ajax. Noi am pregătit meciul la fel cum l-am pregătit şi pe cel cu Anderlecht. Le-am spus jucătorilor să fie concentraţi la finalizare. Sunt mulţumit că am câştigat cu 3-0 şi nu îmi aduc aminte de când Timişoara nu a mai pierdut la aşa diferenţă. Am spus la finalul jocului că sunt 4-5 jucãtori pe care pot sã-i evidenţiez, ceea ce înseamnă că putem face jocuri bune în Europa. Mă bucur că oamenii din club nu fac presiune asupra mea, intenţia noastră fiind de a acumula cât mai multe puncte. Timişoara a încercat să joace un altfel de fotbal decât ştie, unul mai ofensiv, şi de aceea le spun să nu fie trişti, deoarece noi am fost mai buni. Cred că este unul dintre cele mai bune jocuri de echipa mea de când sunt antrenor aici. Poate şi în campionat am făcut meciuri, dar nu putem compara competiţia internă cu Liga Europa", a declarat Jurcici, pentru Mediafax.
Sabău recunoaşte superioritatea adversarilor
"Am întâlnit un adversar mult mai valoros decât noi, dar echipa a jucat bine până la 2-0. Băieţii au jucat chiar mai decât Dinamo Zagreb. Ei au avut o singură ocazie în prima repriză, în timp ce noi am avut 3-4. Dacă am fi înscris atunci nu am fi pierdut. Am întâlnit un adversar care are valoare şi nu putem compara fotbalişti care costă un milion de euro, cu jucători de la noi care costă 50-100.000. La golul doi am greşit, la golul trei altă gafă, apoi am căzut şi am abandonat jocul, dar nu am ce să le reproşez băieţilor. Diferenţa s-a făcut ăi din cauza ratărilor noastre din prima repriză. Claudiu Ionescu este un jucător care ştim că are probleme din punct de vedere fizic şi ştim că nu rezistă mai mult de 50-60 de minute. M-au surprins cele trei greşeli ale noastre. În schimb, mă bucur că echipa şi-a creat ocazii şi a pus în dificultate adversarul. Întâlnim adversari puternici în grupă, dar orice este posibil în privinţa calificării. Deocamdată, în meciurile internaţionale ne-am depăşit limita, am jucat mai mult decât se putea", a declarat antrenorul FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Zagreb FC Timisoara europa league
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close