Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Crouch trimite Tottenham în Liga Campionilor, după 1-0 chiar pe terenul contracandidatei Manchester City (VIDEO)

Crouch trimite Tottenham în Liga Campionilor, după 1-0 chiar pe terenul contracandidatei Manchester City (VIDEO)

Crouch trimite Tottenham în Liga Campionilor, după 1-0 chiar pe terenul contracandidatei Manchester City (VIDEO)
06 Mai 2010   •   15:13

Peter Crouch a înscris golul ce i-a asigurat lui Tottenham Hotspur victoria cu 1-0 în meciul crucial de la Manchester City şi totodată calificarea în sezonul viitor al Ligii Campionilor.

Întâlnirea dintre cele două echipe a fost considerată drept o finală de cupă, având în vedere că Liga Campionilor aduce venituri de peste 60 de milioane de euro şi o forţă de atracţie mai mare pe piaţa transferurilor de jucători. În câştig a ieşit formaţia lui Harry Redknapp, care a jucat cu mult devotament şi cu răbdare până când Crouch a trimis cu capul pe lângă Marton Fulop în minutul 82.

Pentru City, golul marcat de internaţionalul englez pe finalul partidei a reprezentat o lovitură imensă, milioane de lire sterline fiind investite vara trecută la gruparea din Manchester, care a eşuat să obţină un bilet pentru Liga Campionilor şi a lăsat postul lui Roberto Mancini să atârne de un fir de aţă.

A fost un sezon incredibil pentru Tottenham, care mai poate chiar şi să depăşească rivala Arsenal în clasament, locul trei asigurând o calificare directă în grupele competiţiei supreme din Europa. Chiar şi în eventualitatea în care termină pe locul patru, Spurs va avea un traseu destul de uşor în tururile preliminare din Liga Campionilor.

Vezi cum au sărbătorit jucătorii lui Tottenham:



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Tottenham Hotspur
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close