Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cu Mutu în rol de dirijor, Fiorentina învinge Bari, 2-1. Rezultate Serie A (VIDEO)

Cu Mutu în rol de dirijor, Fiorentina învinge Bari, 2-1. Rezultate Serie A (VIDEO)

Cu Mutu în rol de dirijor, Fiorentina învinge Bari, 2-1. Rezultate Serie A (VIDEO)
Sursa foto: adrian mutu
10 Ian 2010   •   19:24

Fiorentina nu se lasă şi face totul pentru a rămâne în cursa pentru un loc de Liga Campionilor în sezonul viitor. Toscanii au obţinut duminică o victorie muncită în faţa lui Bari, echipă aflată la mijlocul clasamentului Serie A. Adrian Mutu a jucat un rol important în această partidă, românul marcând golul revenirii Fiorentinei în prima repriză.
Bari nu a putut decât să o sperie pe Fiorentina la ea acasă, într-o paridă în care experienţa superioasă a echipei "Viola" s-a simţit din plin. Barreto a fost cel care a deschis scorul pentru Bari cu capul, în minutul 25, după un corner deviat de Ranocchia. Românul Mutu a fost cel care a dat tonul revenirii cu un gol înscris tot cu capul, în minutul 38, după o centrare a lui Pasqual.
Fiorentina a lăsat golul izbăvirii pentru ultimul sfert de oră. Jairo Castillo a marcat golul de 2-1 în minutul 75, când a reluat în plasă mingea deviată din bară, unde fusese trimisă de şutul violent al lui Montolivo. Acelaşi Castillo a fost protagonistul unei alte faze importante în minutul 78, când a avut o intrare criminală la Alvarez şi a fost eliminat. Oaspeţii erau, însă, deja în zece oameni, după eliminarea lui Almiron din minutul 58.
Rezultatul nu îi garantează aproape nimic Fiorentinei, mai ales în condiţiile în care contracandidatele AS Roma şi Napoli s-au impus şi ele. Singurul rezultat de pe urma cărora toscanii profită este înfrângerea Parmei, care coboară sub echipa lui Mutu.

Alte rezultate de duminică
Bologna - Cagliari: 0-1
Genoa - Catania: 2-0
Livorno - Parma: 2-1
Napoli - Sampdoria: 1-0
Palermo - Atalanta: 1-0
Udinese - Lazio: 1-1
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu fiorentina Serie A
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close