Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cu Rădoi marcator, Al-Hilal a pierdut titlul în ultimul meci al campionatului!

Cu Rădoi marcator, Al-Hilal a pierdut titlul în ultimul meci al campionatului!

Cu Rădoi marcator, Al-Hilal a pierdut titlul în ultimul meci al campionatului!
Sursa foto: mirel radoi
13 Apr 2009   •   11:42

Ghinion teribil pentru fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi. Internaţionalul român nu a reuşit să câştige, în premieră, campionatul Arabiei Saudite, după de echipa sa a pierdut meciul disputat acasă cu ocupanta locului 1, Al-Ittihad. Rădoi a marcat în minutul 51 din penalty, egalând la 1, dar alb-albaştii au mai primit un gol şi au ratat câştigarea titlului într-o manieră dramatică.
Ultima etapă din campionatul Arabiei Saudite a programat un duel-şoc, între echipele de pe primele două poziţii ale clasamentului, Al-Ittihad şi Al-Hilal. Fosta echipă a lui Cosmin Olăroiu avea neavoie neapărat de o victorie pentru a câştiga titlul, iar Mirel Rădoi a primit şansa de a-şi ajuta din teren echipa, fiind integralist. Totuşi, gazdele nu au jucat deloc bine şi apărarea a dat greş pentru prima oară în minutul 18, atunci când Hazazi a deschis scorul pentru Al-Ittihad.
Mirel Rădoi a primit şansa de a-şi readuce echipa pe linia de plutire în minutul 51, atunci când a executat un penalty. Arbitrul nu a validat golul din prima, internaţionalul român a executat din nou cu siguranţă şi scorul a devenit 1-1. Avea să fie doar un foc de paie, însă, deoarece oaspeţii au marcat din nou în minutul 70, prin Aboucharouane, şi au năruit speranţele la titlu ale gazdelor. Rădoi a ratat şi el, astfel, şansa de a deveni în premieră campion într-un campionat străin, informează prosport.
Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close