Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa Germaniei: Dortmund învinge cu 2-0 pe Dinamo Dresda şi se califică în turul 3

Cupa Germaniei: Dortmund învinge cu 2-0 pe Dinamo Dresda şi se califică în turul 3

Cupa Germaniei: Dortmund învinge cu 2-0 pe Dinamo Dresda şi se califică în turul 3
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Oct 2011   •   11:31

Campioana Borussia Dortmund s-a calificat în turul 3 al Cupei Germaniei, după ce a câştigat meciul de pe teren propriu cu divizionara secundă Dinamo Dresda.

Echipa lui Jurgen Klopp a deschis scorul după o jumătate de oră, prin Lewandowski, care a marcat în urma unei pase venite de la Gotze. Acesta din urmă a stabilit rezultatul final în minutul 65, fructificând assistul excelent al lui Bender.

Tot marţi, Hoffenheim s-a impus în duelul echipelor din Bundesliga cu FC Koln, scor 2-1, în timp ce Augsburg a învins doar cu 1-0 pe RasenBallsport Leipzig, formaţie din liga a patra.

Cu un debut de sezon dezastruos în campionat, Hamburg îşi continuă parcursul în Cupă, calificându-se mai departe în urma succesului din deplasare în faţa celor de la Eintracht Trier (liga a patra). Hanseaticii au avut însă nevoie de prelungiri, Denis Aogo înscriind din lovitură liberă în minutul 110 pentru victoria cu 2-1.

Cel mai dramatic meci al zilei le-a avut ca protagoniste pe Heidenheim (liga a treia) şi Borussia Monchengladbach, echipa din Bundesliga obţinând calificarea abia în urma loviturilor de departajare, unde s-au impus cu 4-3.

Celelalte meciuri din turul 2 al Cupei Germaniei se vor desfăşura miercuri, deţinătoarea trofeului, Schalke 04, urmând să întâlnească în deplasare pe Karlsruhe, în timp ce liderul din Bundesliga, Bayern Munchen, va juca acasă cu Ingolstadt 04.

Rezultate Cupa Germaniei, turul 2: FC Heidenheim - Monchengladbach 0-0, 3-4 d. pen, Fortuna Dusseldorf - Munchen 1860 3-0, RasenBallsport Leipzig - Augsburg 0-1, Unterhaching - Bochum 1-4, Eintracht Trier - Hamburger SV 1-2 d. prel, Greuther Furth - Paderborn4-0, Hoffenheim - FC Koln 2-1, Dortmund - Dinamo Dresda 2-0.

×
Subiecte în articol: Borussia Dortmund
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close