Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa Ligii Angliei: Chelsea şi City se califică uşor în sferturi. Arsenal trece de Liverpool (VIDEO)

Cupa Ligii Angliei: Chelsea şi City se califică uşor în sferturi. Arsenal trece de Liverpool (VIDEO)

Cupa Ligii Angliei: Chelsea şi City se califică uşor în sferturi. Arsenal trece de Liverpool (VIDEO)
29 Oct 2009   •   01:29

Chelsea şi Manchester City au demonstrat cât de determinate sunt să se lupte pentru Cupa Ligii Angliei, după ce au obţinut victorii confortabile în optimile competiţiei.

Salomon Kalou şi Florent Malouda au marcat în primele 26 de minute pentru Chelsea, care s-a impus cu un lejer 4-0 în faţa lui Bolton Wanderers, pe Stamford Bridge. Deco şi Didier Drogba au completat scorul în repriza secundă.



Manchester City a impresionat şi mai mult în faţa porţii, reuşind să treacă cu 5-1 de formaţia de divizie secundă Scunthorpe United FC. Primul gol al lui Stephen Ireland a fost "anulat" de reuşita lui Jonathan Forte, înainte ca Roque Santa Cruz să înscrie primul gol pentru gazde de la transferul său din această vară, de la Blackburn Rovers. Elevii lui Mark Hughes s-au distanţat pe tabela de marcaj după pauză, când Joleon Lescott, Carlos Tévez şi Michael Johnson au găsit spaţiul porţii.

În fine, două echipe foarte schimbate s-au întâlnit la Londra, unde Arsenal a trecut la limită de Liverpool, scor 2-1, cu Nicklas Bendtner înscriind golul victoriei pentru "tunari", în minutul 50. În prima repriză, Fran Merida şi Emiliano Insua înscriseseră câte un gol pentru fiecare parte.



Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close