Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa Ligii Angliei: Man. United s-a calificat în turul 4. Tottenham, eliminată la penaltyuri de Stoke

Cupa Ligii Angliei: Man. United s-a calificat în turul 4. Tottenham, eliminată la penaltyuri de Stoke

Cupa Ligii Angliei: Man. United s-a calificat în turul 4. Tottenham, eliminată la penaltyuri de Stoke
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    21 Sep 2011   •   11:17

Manchester United s-a calificat în turul 4 al Cupei Ligii Angliei, după ce a învins în deplasare cu scorul de 3-0 pe Leeds United, echipă care evoluează în Championship, al doilea eşalon al fotbalului englez.

În ciuda faptului că a evoluat într-o formulă cu 11 rezerve, echipa lui Sir Alex Ferguson nu a avut nicio problemă în a se impune cu scor de neprezentare, prin golurile marcate de veteranii Michael Owen, de două ori, şi Ryan Giggs.

Cel mai dramatic meci de marţi s-a disputat la Stoke, acolo unde gazdele au câştigat în faţa lui Tottenham cu 7-6 în urma loviturilor de departajare, după ce la finalul celor 120 de minute de joc scorul era 0-0.

Newcastle a condus de trei ori pe terenul lui Nottingham Forest, dar a fost egalată de fiecare dată, înainte ca argentinianul Coloccini să dea lovitura pentru „coţofene” în prelungirile prelungirilor, aducând astfel victoria echipei sale cu 4-3 şi, totodată, calificarea echipei sale în turul 4.

Venită după un nou eşec în Premier League, Arsenal şi-a refăcut moralul cu o victorie cu 3-1 în faţa lui Shrewsbury, la Londra. Gibbs, Oxlade-Chamberlain şi Benayoun au marcat golurile tunarilor, în timp ce Collins a reuşit să puncteze pentru oaspeţi.

Aston Villa a suferit prima înfrângere într-un meci oficial în acest sezon, 0-2 acasă cu Bolton, iar Blackburn a dublat succesul din weekendul trecut cu Arsenal cu o calificare în turul 4 al Carling Cup, după ce a învins pe Leyton Orient cu 3-2. Scorul serii l-a reuşit Wolverhampton, învingătore cu 5-0 pe teren propriu în faţa lui Millwall.

Rezultate Cupa Ligii Angliei, Turul 3

Aldershot - Rochdale 2-1
Arsenal - Shrewsbury 3-1
Aston Villa - Bolton 0-2
Blackburn - Leyton Orient 3-2
Burnley - MK Dons 2-1
Crystal Palace - Middlesbrough 2-1
Leeds United - Man. United 0-3
Nottingham Forest - Newcastle 3-4 d. prel.
Stoke City - Tottenham 0-0, 7-6 d. penaltyuri
Wolverhampton - Millwall 5-0


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close