Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa Ligii Angliei: Manchester City face spectacol şi cu rezervele

Cupa Ligii Angliei: Manchester City face spectacol şi cu rezervele

Cupa Ligii Angliei: Manchester City face spectacol şi cu rezervele
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Oct 2011   •   12:05

Manchester City, la care Costel Pantilimon a fost integralist, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, după ce a câştigat cu 5-2 în deplasare cu Wolverhampton.

 
Roberto Mancini a trimis pe teren o echipă formată din multe rezerve, iar acest lucru s-a simţit în debutul partidei, când gazdele au dominat şi au reuşit să deschidă scorul în minutul 18, prin Milijas. Liderul din Premier League a răspuns însă cu stil, întorcând rezultatul în numai trei minute şi pecetluind soarta calificării încă înainte de pauză, după golurile lui Johnson, Nasri şi Dzeko.
 
Lucrurile s-au complicat şi mai mult pentru Wolves în repriza a doua, când portarul De Vries şi-a înscris un autogol, iar Dzeko a făcut dubla. Tabela a fost închisă totuşi de gazde, care au punctat a doua oară prin O'Hara.
 
În cel mai interesant duel al serii, pe Goodison Park, Chelsea s-a impus după prelungiri în faţa lui Everton cu 2-1, într-un meci cu două eliminări. Londonezii au marcat primii, în finalul primei reprize, prin ivorianul Kalou, însă au rămas în inferioritate numerică în minutul 58, după ce protarul Turnbull a fost eliminat.
 
Cu un om în plus, echipa lui David Moyes a împins partida în prelungiri graţie reuşitei lui Saha, din minutul 83. Gazdele au rămas de asemenea în 10, olandezul Drenthe primind al doilea cartonaş galben în minutul 107, înainte ca Daniel Sturridge să înscrie golul decisiv pentru echipa lui Andre Villas-Boas.
 
Tot după prelungiri s-a decis şi confruntarea din Blackburn Rovers şi Newcastle, de pe Ewood Park. Gazdele au învins cu 4-3, golul decisiv fiind marcat în minutul 120 de francezul Givet. Până la acel moment, „coţofenele” reuşiseră să revină spectaculos în două rânduri, de la 0-2 şi 2-3.
 
Dubla lui Luis Suarez a ajutat-o pe Liverpool să întoarcă rezultatul în deplasarea de la Stoke şi să câştige cu 2-1, cormoranii calificându-se astfel în sferturile de finală. Gazdele intraseră la pauză în avantaj, după reuşita din minutul 44 a lui Jones.
 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close