Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa Ligii Angliei: Manchester United şi Arsenal s-au calificat în sferturile de finală

Cupa Ligii Angliei: Manchester United şi Arsenal s-au calificat în sferturile de finală

Cupa Ligii Angliei: Manchester United şi Arsenal s-au calificat în sferturile de finală
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Oct 2011   •   11:50

Manchester United s-a repliat rapid după eşecul usturător din campionat în faţa lui Manchester City şi a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Ligii, după ce s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Aldershot, echipă care evoluează în liga a patra.

Deşi Sir Alex ferguson a folosit o echipă de rezerve, în care şi-au făcut loc Amos, Fryers, Owen, Berbatov sau Diouf, „diavolii” nu au avut nicio emoţie în a se impune convingător.

Berbatov a deschis scorul după doar un sfert de oră de joc, în timp ce Michael Owen a dublat avantajul lui United înainte de pauză. Rezultatul final a fost stabilit de Valencia, în minutul 48, mijlocaşul sud-american înscriind cu un şut superb de la distanţă.

Prin mai multe emoţii a trecut Arsenal, care a învins la Londra pe Bolton cu 2-1, după ce a fost nevoită să revină de la 0-1.

Aflaţi pe poziţie retrogradabilă în Premier League, oaspeţii au deschis scorul pe Emirates, prin Muamba, în startul părţii secunde. Rusul Arshavin a egalat după numai şase minute pentru echipe lui Arsene Wenger, pentru ca sud-coreanul transferat de la AS Monaco, Park Chu-Young, să aducă victoria „tunarilor” cu o execuţie frumoasă, în minutul 56.

În celelalte două meciuri de marţi, Cardiff City s-a impus cu 1-0 în faţa lui Burnley, în timp ce Crystal Palace s-a calificat în sferturile Carling Cup prin succesul cu 2-0 obţinut împotriva lui Southampton.

Miercuri sunt programate ultimele partide din optimi, capul de afiş fiind confruntarea dintre Everton şi Chelsea, de pe Goodison Park.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close