Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa Spaniei: Real Madrid, eliminată de modesta Real Union (VIDEO)

Cupa Spaniei: Real Madrid, eliminată de modesta Real Union (VIDEO)

Cupa Spaniei: Real Madrid, eliminată de modesta Real Union (VIDEO)
12 Noi 2008   •   12:17

Speranţele formaţiei Real Madrid de a câştiga prima Cupă a Regelui din 1993 au fost spulberate de o victorie extraordinară obţinută de formaţia din liga a treia Real Union, în baza golurilor înscrise în deplasare, în 16-imile competiţiei.
Real Union, care a câştigat Cupa Regelui de trei ori între 1918 şi 1927, dar care acum joacă în aceeaşi divizie cu formaţia de rezerve a madrilenilor, a câştigat manşa tur cu scorul de 3-2 şi părea că are o sarcină dificilă în meciul de pe Santiago Bernabeu. Totuşi, au reuşit să îşi mărească avantajul rapid prin golul lui Paul Abasolo. Raul Gonzalez a replicat cu şase minute înainte de pauză, pentru ca Asier Salcedo să puncteze la scurt timp de la reluare.

Finalul a fost dramatic. Raul a marcat pentru a doua oară şi Alberto Bueno a egalat scorul general la mijlocul reprizei secunde. Totul părea terminat pentru Real Union când Raul şi-a definitivat hat-trick-ul, cu cinci minute înainte de final, însă chiar când meciul intra în prelungiri Eneko Romo a oferit oaspeţilor al treilea gol, ce le oferea avantajul golurilor marcate în deplasare. Scorul a rămas neschimbat, 4-3 (6-6 la general), iar Real Union s-a calificat în optimile Cupei Spaniei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid Cupa Spaniei
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close