Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa Spaniei: Real Madrid, ţinută în şah de o echipă de liga a treia

Cupa Spaniei: Real Madrid, ţinută în şah de o echipă de liga a treia

Cupa Spaniei: Real Madrid, ţinută în şah de o echipă de liga a treia
27 Oct 2010   •   11:20

Real Murcia, din Segunda B, a treia ligă spaniolă de fotbal, a ţinut în şah liderul din La Liga, Real Madrid, în prima manşă a 16-imilor Cupei Regelui Spaniei.

Anul trecut, în aceeaşi rundă, echipa lui Manuel Pellegrini pierdea cu 4-0 prima manşă cu Alcorcon şi era ulterior eliminată. Atitudinea echipei a fost pusă sub îndoială atunci, dar noul tehnician Jose Mourinho a anunţat că dacă se repetă istoria atunci jucătorii vor avea de suferit. "Nu este un şoc gen Alcorcon. Am jucat serios în acest meci şi rezultatul, având în vedere că este într-o competiţie eliminatorie, este unul bun", a declarat Mourinho la finalul partidei cu Murcia, scor 0-0.

"M-aş mulţumi cu un rezultat ca ăsta la fiecare deplasare în Liga Campionilor. Cu atitudinea pe care am avut-o în această seară nu vom avea probleme să ne calificăm mai departe", a mai spus portughezul.

Mourinho a trimis o echipă mult schimbată pe Nueva Condomina, dar nu i-a menajat pe Iker Casillas sau Cristiano Ronaldo. Real a dominat meciul împotriva Murciei, care este de asemenea neîvinsă în campionat şi în fruntea clasamentului.

Altfel, Barcelona a trecut confortabil de Ceuta, scor 2-0, Maxwell şi Pedro marcând în prima repriză.

Celelalte 14 partide se vor juca miercuri şi joi, returul fiind programat începând cu 8 noiembrie.



×
Subiecte în articol: Real Madrid Jose Mourinho FC Barcelona
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close