Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dacourt îl critică dur pe Boloni: N-am avut antrenor mai slab ca el

Dacourt îl critică dur pe Boloni: N-am avut antrenor mai slab ca el

Dacourt îl critică dur pe Boloni: N-am avut antrenor mai slab ca el
Sursa foto: ladislau boloni
09 Feb 2010   •   13:37

Francezul Olivier Dacourt şi-a reziliat luni contractul cu campioana Belgiei, Standard Liege. Spre ghinionul antrenorului Boloni, însă, plecarea mijlocaşului nu a fost deloc una liniştită. Fostul jucător al lui Inter a dat declaraţii belicoase despre antrenorul român şi a afirmat că acesta este unul dintre cei mai neînsemnaţi tehnicieni cu care a lucrat vreodată.
"Antrenorul nu m-a respectat. Dacă nu mai continui este pentru că el a vrut să mă umilească. Boloni m-a ţinut în priză, sâmbătă şi duminicã, Ştiind că mă va trimite în tribune la meciul cu Genk. Eu nu am venit la Standard pentru bani, deoarece într-un an câştigam cât am obţinut într-o lună în Italia. Dacă am venit aici a fost de plăcere şi pentru a aduce plusul meu de experienţă tinerilor jucători. Am disputat opt jocuri, inclusiv trei în calitate de titular. Când am început să mă adaptez, antrenorul nu m-a mai folosit. Boloni e unul dintre cei mai neînsemnaţi antrenori pe care i-am avut, în special din punct de vedere uman. Mai mult decât atât, el nu e nici ajutat pentru că are un antrenor secund incompetent", a tunat francezul, potrivit Mediafax.
Mijlocaşul de 35 de ani a părăsit-o pe Standard luni, după doar o jumătate de sezon petrecută la Liege şi cu foarte meciuri jucate la campioana Belgiei.
"Niciodată nu am jucat un 9 contra 9 pe o jumătate de teren ca la toate celelalte cluburi, sau măcar dintr-o atingere. Când ştii ce înseamnă nivelul înalt şi când vezi că la Standard antrenamentele nu încep niciodată la timp, când programul zilnic se schimbă mereu şi când nimic nu este organizat, ne punem întrebări. Boloni a sosit într-o continuitate. Echipei Standard i-a luat cinci ani să construiascã şi, într-un an, este pe cale să distrugă totul. Este trist", a atenţionat Dacourt.
Olivier Dacourt a apărut de 21 de ori în prima reprezentativă a Franţei în perioada 2001 - 2004 şi a jucat la Inter Milano între 2006 şi 2009.
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close