Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dan Petrescu, aflat pe lista posibililor antrenori la Chelsea: „Este măgulitor”

Dan Petrescu, aflat pe lista posibililor antrenori la Chelsea: „Este măgulitor”

Dan Petrescu, aflat pe lista posibililor antrenori la Chelsea: „Este măgulitor”
26 Mai 2011   •   20:29

Marele vis al lui Dan Petrescu, acela de a ajunge pe banca lui Chelsea, formaţie pentru care a evoluat între 1995 şi 2000, nu mai pare atât de îndepărtat. Există informaţii conform cărora actualul tehnician al lui Kuban Krasnodar s-ar afla pe o listă scurtă de antrenori doriţi de echipa condusă de Roman Abramovich pentru a-l înlocui pe Carlo Ancelotti, demis recent.

 
Nu ştiu cât de adevărate sunt informaţiile potrivit cărora numele meu apare pe o listă scurtă cu antrenori doriţi de Chelsea, dar, dacă este aşa, atunci cred că orice antrenor ar fi măgulit. Am spus de multe ori până acum, Chelsea deţine un loc special în inima mea, am multe amintiri frumoase de la această echipă. Cu toate acestea, vreau să fiu înţeles corect: posibilul interes al londonezilor pentru mine este măgulitor, însă nimic mai mult. Toate gândurile mele se îndreaptă spre Kuban şi atât”, a declarat Dan Petrescu pentru sport-express.ru, citat de Mediafax.
 
Dan Petrescu (43 de ani) este din sezonul trecut antrenorul celor de la Kuban Krasnodar, echipă pe care a promovat-o în prima ligă, acolo unde este revelaţia de până acum a sezonului, ocupând poziţia a treia, la un punct în spatele liderului TSKA Moscova. 

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu Chelsea Kuban Krasnodar
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close