Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dan Petrescu i-a impresionat pe jucătorii lui Kuban. Grigoriev: Sub conducerea lui voi progresa mai rapid

Dan Petrescu i-a impresionat pe jucătorii lui Kuban. Grigoriev: Sub conducerea lui voi progresa mai rapid

Dan Petrescu i-a impresionat pe jucătorii lui Kuban. Grigoriev: Sub conducerea lui voi progresa mai rapid
18 Ian 2010   •   15:02


Se spune că prima impresie este cea care contează cel mai mult, iar Dan Petrescu le-a făcut o impresie foarte bună noilor săi elevi de la Kuban Krasnodar.

Împrumutat de la ŢSKA Moscova, Anton Grigoriev a vorbit despre metodele de pregătire ale lui Petrescu şi s-a arătat surprins de modul în care românul le-a explicat jucătorilor ceea ce îşi doreşte de la ei.

"Este dificil să-ţi faci o părere despre antrenor după numai două zile de pregătire, dar pot să spun că e interesant să lucrezi cu Petrescu. Face aproape toate exerciţiile alături de jucători, rămâne cu fiecare şi se bazează pe antrenamentul individual. A dobândit multe cunoştinţe ca fotbalist şi experienţa lui e foarte importantă. Voi avea de învăţat de la el, sub conducerea lui voi progresa mai rapid. Nu mă sperie felul în care face antrenamentele, eram la ŢSKA atunci când acolo era Gazaev aşa că nu mă sperii atât de uşor", a declarat Grigoriev, citat de Gazeta Sporturilor.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Dan Petrescu Kuban Krasnodar
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close