Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dan Petrescu şi-a trimis CV-ul pentru postul de selecţioner al Scoţiei, spun britanicii

Dan Petrescu şi-a trimis CV-ul pentru postul de selecţioner al Scoţiei, spun britanicii

Dan Petrescu şi-a trimis CV-ul pentru postul de selecţioner al Scoţiei, spun britanicii
Sursa foto: dan petrescu
04 Dec 2009   •   16:48

Presa din Marea Britanie lansează o ipoteză interesantă, conform căreia Dan Petrescu şi-ar fi trimis CV-ul la Federaţia Scoţiană de Fotbal. După cum s-a vehiculat şi săptămâna trecută, scoţienii ar fi interesaţi să-i dea antrenorului Unirii postul de selecţioner, iar românul ar fi făcut acum pasul decisiv pentru a-şi asigura în post în Marea Britanie, potrivit Mediafax.
Bătălia pentru postul de selecţioner al Scoţiei este, în acest moment, una nebună. Poate surprinzător, 19 antrenori şi-au declarat interesul pentru a conduce naţionala Scoţiană, după ce tehnicianul lui Rangers, Walter Smith, a refuzat propunerea venită de la SFA. Principalul favorit pare să fie antrenorul lui Dundee United, George Burley, dar Dan Petrescu are şi el parte de admiratorii săi după ce a şocat pe Rangers chiar pe Ibrox Park, în această toamnă, cu 4-1.
Dan Petrescu nu a ascuns în nici un moment că ar putea fi interesat de acest post, şi din cauza arbitrajelor provocatoare de care are parte Unirea Urziceni, în opinia sa, în Liga I. Cu toate acestea, o victorie sau o remiză la Stuttgart, l-ar putea face pe "Super Dan", cum îi spun britanicii, să refuze orice ofertă din afară pentru a antrena Unirea în optimile Ligii.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close