Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dan Petrescu: ?Vreau să scot din Gigel Bucur golgheter în prima ligă rusă?

Dan Petrescu: ?Vreau să scot din Gigel Bucur golgheter în prima ligă rusă?

Dan Petrescu: ?Vreau să scot din Gigel Bucur golgheter în prima ligă rusă?
Sursa foto: gigel bucur
03 Mar 2010   •   16:47

Fostul antrenor al Unirii Urziceni are ambiţii din cele mai mari legate de noua sa achiziţie, Gigel Bucur. Atacantul de aproape 30 de ani a arătat o poftă de joc impresionantă în cantonamentul din Spania, iar Petrescu speră să îl vadă pe ex-timişorean golgheter mai întâi în a doua ligă rusă, iar peste un an în prima.
?Mă bucur că Gigel a înţeles pentru ce l-am adus aici. Se lipeşte la gol şi la ocazii, e mai mereu în faţa porţii. Eu nu vreau să scot din el doar un golgheter în liga a doua. Îl vreau primul marcator din liga întâi, că doar pentru asta l-am adus?, a declarat Dan Petrescu pentru EVZ.
Gigel Bucur, cu care Dan Petrescu a colaborat la Sportul Studenţesc, este singurul jucător din lotul lui Kuban Krasnodar pe care ?Bursucul? în cunoaşte bine. Astfel, tehnicianul nu s-a putut decide încă în ce fel îşi va aşeza jucătorii în teren.
?Nu am conturat o idee clară de joc. Mai trebuie să mă pun la punct cu ce calităţi au elevii mei. Din echipa din sezonul trecut nu a rămas decât un singur jucător. Oricum, când au venit la mine jucătorii sosiţi în probe, nu le-am zis decât atât: ?Cu mine nu aveţi ce vorbi! Vorbiţi pe teren, altfel plecaţi!?, a încheiat Petrescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu Kuban Krasnodar
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close