Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dănciulescu a marcat primul gol pentru Hercules, în Cupa Spaniei. "Eficienţa românului impresionează"

Dănciulescu a marcat primul gol pentru Hercules, în Cupa Spaniei. "Eficienţa românului impresionează"

Dănciulescu a marcat primul gol pentru Hercules, în Cupa Spaniei. "Eficienţa românului impresionează"
Sursa foto: ionel danciulescu
08 Oct 2009   •   11:33

Fostul golgheter al campionatului intern, Ionel Dănciulescu, a marcat primul său gol pentru noua sa echipă, Hercules Alicante. Jucătorul plecat în acest sezon de la Dinamo a înscris golul de 1-0 în partida câştigată de echipa sa cu 2-0 în Cupa Spaniei, în faţa celor de la SD Huesca. Românul a început deja să îi impresioneze pe spanioli cu sângele rece pe care îl arată în faţa porţii adverse.
Hercules, echipa antrenată de fostul tehnician dinamovist Esteban Vigo, s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Cupei Regelui Spaniei, după o victorie cu scorul de 2-0 obţinută miercuri în faţa echipei SD Huesca. Ionel Dănciulescu a deschis scorul în minutul 46, iar Sendoa a închis tabela în minutul 74.
Atacantul care a făcut furori an de an la Dinamo a smuls aprecieri şi din partea presei iberice. Cu doar două ocazii de gol tot meciul, Dănciulescu a marcat un gol.
"Două ocazii, un gol. Eficienţa demonstrată de român place mult", a precizat ziarul La Verdad despre jucătorul originar din Slatina.
Dănciulescu a fost schimbat de Esteban Vigo în minutul 78, la scorul de 2-0. Românul debutase la echipa spaniolă în ultima etapă de campionat.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ionel Danciulescu Cupa Spaniei
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close