Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Daniel Niculae, dezamăgirea anului în Franţa. Niciun gol în 32 de meciuri!

Daniel Niculae, dezamăgirea anului în Franţa. Niciun gol în 32 de meciuri!

Daniel Niculae, dezamăgirea anului în Franţa. Niciun gol în 32 de meciuri!
Sursa foto: daniel niculae
09 Iun 2009   •   20:57

Sezon incredibil de slab pentru atacantul Daniel Niculae. Fostului jucător din Giuleşti nu i-a mers nimic în ultimul an. Practic, după ce a jucat pentru naţionala României la turneul final al Campionatului European din Austria şi Elveţia, Niculae a trebuit să accepte moartea tatălui său, s-a retras de la echipa naţională şi a avut un sezon în care nu a marcat nici un gol pentru Auxerre.
Problemele lui Daniel Niculae au început imediat după CE din 2008, când s-a accidentat la tendonul lui Ahile, şi au continuat cu moartea tatălui său în septembrie. Selecţionerul de atunci al echipei naţionale, Victori Piţurcă, a adăugat şi el la problemele lui Niculae şi nu a ţinut cont de pierderea jucătorului chemându-l la echipa naţională şi anunţându-l, apoi că se poate întoarce acasă. Aflat deja pe Aeroportul "Henri Coandă" din Otopeni, Niculae nu a suportat umilinţa şi s-a retras de la echipa naţională.
"Dacă reuşitele lui Jelen au fost remarcabile, lipsa de eficacitate a partenerului său din atac, Daniel Niculae, este la fel de frapantă. Fără niciun gol marcat în campionat, internaţionalul român îşi va aduce aminte cu siguranţă de acest eşec profesional. Foarte marcat de decesul tatălui său, acesta nu a reuşit să repete performanţele din campania precedentă, când, cu cele 11 reuşite în Ligue 1, a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Auxerre. În ciuda unei evidente combativităţi, fostul atacant al Rapidului s-a împiedicat de fiecare dată în faţa porţii. Un an negru, de uitat, pentru român, care s-ar putea întoare în ţara natală, la Rapid", scrie publicaţia franceză France Football.
Evoluţiile de la echipa de club, în continuare, au fost extrem de slabe şi, deşi arăta determinare, Niculae s-a pierdut de fiecare dată când se afla în apropierea porţii. Intrat într-un con de umbră, atacantul speră acum să îşi relanseze cariera întorcându-se în România, unde ar putea primi sfaturi şi ar putea fi supravegheat de antrenorul sub care a cunoscut consacrarea, Răzvan Lucescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close