Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Daniel Niculae ratează titlul în Franţa. Marseille, practic campioană după 18 ani de pauză

Daniel Niculae ratează titlul în Franţa. Marseille, practic campioană după 18 ani de pauză

Daniel Niculae ratează titlul în Franţa. Marseille, practic campioană după 18 ani de pauză
Sursa foto: daniel niculae
01 Mai 2010   •   09:39

Olympique Marseille este la un pas de a deveni campioană după remiza înregistrată, vineri seară, în deplasare cu AJ Auxerre. Echipa lui Daniel Niculae, singura care mai poate ajunge, teoretic, pe Marseille în cele trei etape rămase, avea nevoie de toate cele trei puncte pentru a se apropia la două puncte şi pentru a avea şanse reale la titlu.
Nici Auxerre, nici Marseille nu au reuşit să înscrie în partida de pe Stade d'Abbe Deschamps. Rezultatul final le-a convenit, însă, mult mai mult oaspeţilor. Cu doar trei etape rămase de disputat, OM are un avans de cinci puncte în faţa lui Auxerre şi are toate şansele să câştige primul titlu în Ligue 1 începând cu 1992 încoace. Românul Daniel Niculae a fost titular şi a jucat până în minutul 82, dar nu a putut influenţa în nici un fel rezultatul final.
Cei de la Auxerre pot fi mulţumiţi, totuşi, că au în mare măsură locul al doilea asigurat. AJA se află la şase puncte deasupra lui Lille şi, dacă finalul de sezon nu va fi unul dezastruos, va juca în sezonul viitor de Liga Campionilor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close