Antena 3 CNN Sport Fotbal extern David Beckham a condus LA Galaxy către primul loc în Conferinţa de Vest a MLS

David Beckham a condus LA Galaxy către primul loc în Conferinţa de Vest a MLS

David Beckham a condus LA Galaxy către primul loc în Conferinţa de Vest a MLS
Sursa foto: david beckham
26 Oct 2009   •   14:38

Los Angeles Galaxy a încheiat sezonul regulat al Major League Soccer în postura de lider la finalul jocurilor din Conferinţa de Vest. David Beckham a jucat un rol important în ascensiunea lui Galaxy, echipă care, cu un sezon în urmă, se situa la capătul opus al clasamentului, pe ultimul loc în Vest. Echipa lui Beckham este, acum, în semifinala Conferinţei, unde va întâlni concitadina Chivas USA.
Beckham, Donovan şi compania au câştigat, sâmbătă, ultimul meci din sezonul regulat al MLS, 2-0 cu San Jose. Victoria i-a consfinţit obţinerea primului loc în Vest. Este prima calificare în playoff a LA Galaxy de când Beckham a venit, în 2007, de la Real Madrid.
"Este bine cã ne-am clasat pe primul loc în Conferinţa de Vest, dar nu ne vom opri aici", a declarat David Beckham, notează Mediafax.
Primul loc într-un campionat de fotbal îl face pe un microbist să se gândească la o linie de clasament foarte bună, în care marea majoritate a rezultatelor este reprezentată de victorii. Nimic mai fals, însă, dacă ne referim la SUA. Campionatul american este unul extrem de echilibrat, dovadă stând faptul că liderul, Galaxy, are 12 victorii, 12 remize şi 6 înfrângeri.
Pentru echipa lui Beckham urmează semifinala Conferinţei de Vest, cu Chivas USA din Los Angeles. Învingătoarea va juca cu Houston sau Seattle cu calificarea în Finala MLS pe masă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close