Antena 3 CNN Sport Fotbal extern David Beckham a intrat în gura colegilor de la LA Galaxy: "Neseriosul ăsta să fie trimis pe bancă!"

David Beckham a intrat în gura colegilor de la LA Galaxy: "Neseriosul ăsta să fie trimis pe bancă!"

David Beckham a intrat în gura colegilor de la LA Galaxy: "Neseriosul ăsta să fie trimis pe bancă!"
Sursa foto: david beckham
02 Iul 2009   •   10:06

Revenirea superstarului David Beckham în fotbalul european prin împrumutul din returul campionatului trecut la AC Milan i-a adus lui "Spice Boy" dispreţul colegilor de la echipa sa, LA Galaxy. Cel mai bine plătit fotbalist din istoria soccerului american, Beckham a fost criticat extrem de dur de Landon Donovan, cel mai prolific jucător al echipei şi vedetă a naţionalei S.U.A, care a semnalat că englezul nu arată nici un pic de seriozitate, motiv pentru care ar trebui trimis pe banca de rezerve.
David Beckham a ajuns în 2007 la formaţia din Major League Soccer, campionatul american de fotbal, de la Real Madrid şi a devenit imediat centrul atenţiei la echipa LA Galaxy. Spre nemulţumirea americanilor, Becks nu a fost primul, însă, şi la antrenamente, iar plecarea sa la AC Milan şi ratarea primei părţi a ediţiei în curs a MLS au pus benzină pe foc.
"Nu vrem mai mult decât să arate măcar un pic de dedicaţie din partea lui, dar a dovedit de multe ori că nu este decidat. Contează mult şi că are un salariu atât de mare. Dacă iei de două ori mai mulţi bani ca orice alt jucător din ligă trebuie măcar să apari la fiecare meci indiferent de situaţie. Să fii prezent şi să îţi dau sufletul la antremente şi la meciuri.", s-a plâns Donovan, care a înscris un gol Braziliei în recenta finală a Cupei Confederaţiilor din Africa de Sud, pentru The Guardian.
"Nu cred că cerem prea mult de la el. Acum, chiar nu putem spune că este un coleg bun. El este singurul băiat la care mă pot gândi şi să pot spune că este un coleg prost. Beckham nu arată angajament şi dacă mai stă aici trei ani, spre exemplu, nu voi putea să nu iau atitudine atât de mult timp. Trebuie să fac ceva. Dacă aşa se poată bravo! Dar să fie penalizat, să fie lăsat pe bancă", a tunat atacantul lui LA Galaxy despre colegul său.
Beckham a primit de curând un avertisment din partea preşedintelui Federaţiei Americane de Soccer, Sunil Gulati, care l-a pus în gardă pe englez să se aştepte la o primire ostilă din partea publicului american atunci când se întoarce în California, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham AC Milan
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close