Antena 3 CNN Sport Fotbal extern David Beckham a ratat câştigarea titlului în Statele Unite la penalty-uri, cu Real Salt Lake (VIDEO)

David Beckham a ratat câştigarea titlului în Statele Unite la penalty-uri, cu Real Salt Lake (VIDEO)

David Beckham a ratat câştigarea titlului în Statele Unite la penalty-uri, cu Real Salt Lake (VIDEO)
Sursa foto: david beckham
23 Noi 2009   •   11:50

Internaţionalul englez David Beckham a trecut pe lângă primul său titlu de campion în Major League Socces (MLS) duminică, atunci când echipa sa, Los Angeles Galaxy, a pierdut dramatic finala campionatului cu Real Salt Lake. Scorul a fost 1-1 după timpul regulamentar, iar echipa din statul Utah s-a impus la penalty-uri cu scorul de 5-4. Landon Donovan a fost unul dintre cei care au ratat penalty-uri pentru Galaxy.
Real Salt Lake a câştigat la Seattle, în faţa a 46.000 de spectatori, primul său titlu MLS din istorie, după o partidă în care l-a învins chiar pe David Beckam, cel mai mediatizat fotbalist al ultimului deceniu. Beckham, care din iarnă va juca la AC Milan, împrumutat de gruparea americană, părea să câştige primul său trofeu peste ocean după ce Mike Magee a deschis scorul în minutul 41, cu un şut din plonjon la colţul scurt. Robbie Findley a egalat, însă, în minutul 64, iar partida a mers la penalty-uri.
Beckham a transformat prima lovitură, dar după el au ratat Jovan Kirovski, Landon Donovan şi Edson Buddle. Cum Salt Lake a punctat de mai multe ori, singurii care au rata fiind Beckerman şi Williams, echipa din statul jazz-ului a câştigat medaliile de aur.
"Mereu e greu să pierzi, indiferent dacă este la penalty-uri sau în timpul regulamentar, dar desigur că putem fi mândri că am ajuns până aici.", a declarat Beckham pentru Eurosport.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham Los Angeles Galaxy
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close