Antena 3 CNN Sport Fotbal extern David Beckham amendat simbolic de Ligă cu 1.000 de dolari după cearta cu fanii americani

David Beckham amendat simbolic de Ligă cu 1.000 de dolari după cearta cu fanii americani

David Beckham amendat simbolic de Ligă cu 1.000 de dolari după cearta cu fanii americani
Sursa foto: david beckham
25 Iul 2009   •   14:04

Starul englez David Beckham are un "fitil" scurt la mânie, şi acest lucru îl va costa 1.000 de dolari. O nimica toată când ai o avere de zeci de milioane de euro, dar conducerea Major League Soccer (campionatul american) a dorit să îi transmită astfel un mesaj, după răfuiala de la sfâşitul amicalului de vineri dintre LA Galaxy şi AC Milan.
Meci amical tensionat vineri între fosta şi actuala echipă a lui David Beckham. Întors în urmă cu o săptămână în California, starul a fost primit cu extremă antipatie de către publicul american, care i-a imputat, la unison chiar cu unii colegi ai săi de la LA Galaxy, lipsa de dăruire pe care o arată pentru culorile clubului. Rezultatul a fost că tot stadionul din Los Angeles l-a huiduit copios pe englez la meciul cu AC Milan, încheiat cu scorul de 2-2, iar acest lucru l-a scos din minţi pe "Spice Boy". Fostul căpitan al naţionalei Angliei a mers la pauză în dreptul tribunei şi le-a strigat unor fani care îl contestaseră tot meciul să coboare la el "dacă sunt bărbaţi". Oprit de forţele de ordine să se apropie mai mult de suporteri, Beckham s-a ales, în cele din urmă, doar cu o amendă care se vrea o palmă morală. Rămâne de văzut dacă fotbalistul înţelege mesajul.
"Sprijinim ca jucătorii noştri să interacţioneze cu fanii, indiferent dacă acest lucru se întâmplă la evenimente caritabile, la clinici sau să dea noroc pur si simplu când se bucură după un gol. Totuşi, jucătorii nu ar trebui să acţioneze în aşa fel încât să poată fi interpretat că îi încurajează pe jucători să coboare pe teren, indiferent de motiv", a declarat oficialul MLS, Don Garber, pentru Sports Illustrated.
Beckham era oricum într-o stare de iritare înaintea meciului, contestându-i pe suporterii care nu îl au la inimă.
"Până la urmă, treaba mea e să joc fotbal. Dacă asta nu e de ajuns pentru unii oameni, atât timp cât eu sunt mulţumit şi fac ce trebuie pentru echipă, nimic altceva nu contează.", a declarat Beckham joi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham AC Milan suporteri
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close