Antena 3 CNN Sport Fotbal extern David Beckham, coleg cu Zlatan Ibrahimovici la Paris Saint-Germain

David Beckham, coleg cu Zlatan Ibrahimovici la Paris Saint-Germain

David Beckham, coleg cu Zlatan Ibrahimovici la Paris Saint-Germain
Sursa foto: Foto: laineygossip.com
de N.B.    |    31 Ian 2013   •   19:05

David Beckham va juca la Paris Saint-Germain pentru cel puțin cinci luni. După ce fostul căpitan al selecționatei Angliei a trecut de testul medical al echipei pariziene, oficialii clubului au anunțat semnarea unui contract cu mijlocașul de 37 de ani până la finalul sezonului actual, informează Reuters.

După șase ani la echipa americană Los Angeles Galaxy, David Beckham a sosit la Paris din postura de jucător liber de contract.

Fosta vedetă de la Manchester United sau Real Madrid se antrena în Londra, la complexul clubului Arsenal, pentru a se menține în formă. El a fost ofertat de mai multe echipe din Europa, însă a ales să meargă la Paris.

Din punct de vedere sportiv, PSG a reprezentat o provocare demnă să încununeze o carieră strălucită ca cea a britanicului. Francezii sunt calificați în optimile Champions League, se află pe primul loc în Ligue 1, la golaveraj, iar Beckham a mai lucrat cu antrenorii Carlo Ancelotti și Leonardo în perioada în care a fost împrumutat la Milan.

Mutarea pare a fi o lovitură de marketing pentru ambele părți. Pe lângă impactul pe care îl are pe terenul de fotbal, David Beckham este recunoscut pentru aportul de imagine și atenție pe care îl asigură unei echipe. În ceea ce îl privește pe sportiv, Parisul este un oraș cât se poate de potrivit pentru promovarea produselor de modă ale lui sau ale soției sale, fosta membră Spice Girls, Victoria.

"Chiar dacă am semnat un contract valabil doar până la finalul sezonului, simt că fac parte din acest proiect pe un termen chiar mai lung. Nu voi lua niciun salariu de la PSG în aceste cinci luni, toţi banii pe care ar urma să-i încasez vor fi donaţi către actele caritabile alături de care PSG lucrează. Sunt mândru să fac asta. Simt că îi ajut pe copiii aflaţi în dificultate, iar PSG s-a alăturat acestui proiect care nu s-a mai făcut nicăieri în lume", a spus Beckham.

×
Subiecte în articol: Paris Saint Germain contract transfer
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close